fbpx
Computerwinkel Haaksbergen De Computerman Twente

Computerwinkel Haaksbergen nabij Hengelo

Door Erik Lozeman op 5 mei 2024 | 4 minuten leestijd | 

Ben je op zoek naar een computerwinkel in Haaksbergen? Dan heb je geluk! Hoewel je misschien denkt dat je beperkte opties hebt in Haaksbergen, is er een oplossing die dichterbij is dan je denkt. Een kort ritje brengt je naar De Computerman Twente in Hengelo, waar je de gewenste service kunt vinden zonder de verplichting om ongewenste producten aan te schaffen. Met dit artikel willen we je overtuigen om voor ons te kiezen.

Computerwinkel Haaksbergen, welkom bij De Computerman Twente

Vraag je je af waarom je naar Hengelo zou moeten rijden voor computerservice? Het antwoord ligt in de ongeëvenaarde kwaliteit en zorg die je bij De Computerman Twente kunt verwachten. We begrijpen dat computers een belangrijk onderdeel zijn van je dagelijks leven, of je ze nu gebruikt voor werk, studie of ontspanning. Een defect of probleem kan je hele routine verstoren. Daarom bieden wij een snelle en betrouwbare service die je niet zult vinden bij een doorsnee computerwinkel.

Exclusieve voordelen van onze service

  • Expertise: Onze Computermannen beschikken over uitgebreide kennis van diverse computersystemen. Of je nu te maken hebt met een trage laptop of een computervirus, wij bieden de juiste oplossing.
  • Persoonlijke aanpak: Bij ons krijgt elke klant en elk probleem een unieke behandeling. We begrijpen dat jouw situatie specifiek is, daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen aan.
  • Geen onnodige verkopen: Onze focus ligt op het bieden van service, niet op het verkopen van onnodige producten. Je zult nooit onder druk worden gezet om iets te kopen dat je niet nodig hebt. Ons doel is om jouw probleem op te lossen, niet om te verkopen.

Hoofdsponsor Erik ten Hag voetbaltoernooi

De Computerman Twente is inmiddels een bekend bedrijf in Haaksbergen, mede door onze rol als hoofdsponsor (in combinatie met onze dochteronderneming Easy Computershop) van het Erik ten Hag voetbaltoernooi bij Bon Boys. Onze reputatie strekt zich uit tot ver buiten Hengelo, met een groeiende klantenlijst van mensen die speciaal naar Hengelo komen voor onze unieke service voor particulieren en kleinzakelijk. Onze betrokkenheid bij het voetbaltoernooi toont onze lokale verbondenheid en ons streven om kwaliteit en expertise te bieden aan iedereen en dus ook buiten Hengelo. Met trots verwelkomen we onze klanten uit Haaksbergen en bieden we hen een aangename ervaring, waarbij ze kunnen vertrouwen op onze uitstekende dienstverlening.

Tekst gaat verder onder de afbeelding…

Erik ten Hag toernooi Bon Boys Haaksbergen
Spandoek van De Computerman Twente bij het Erik ten Hag voetbaltoernooi in Haaksbergen.

Conclusie: Jouw computerwinkel in Haaksbergen is dichterbij dan je denkt

Laat je niet misleiden door de afstand. De Computerman Twente in Hengelo is dé computerwinkel in Haaksbergen voor al jouw computerservices. Onze benadering is eenvoudig: jouw behoeften zijn onze prioriteit. Met onze deskundigheid, persoonlijke aanpak en focus op service in plaats van verkoop, ben je verzekerd van de beste ondersteuning. Maak vandaag nog die rit naar Hengelo. Je computer zal je dankbaar zijn.

FAQs

Wat zijn de openingstijden van De Computerman Twente?

Wij zijn van maandag tot en met zaterdag van 8:30 tot 17:30 geopend.

Welke specifieke diensten biedt De Computerman Twente aan?

Reparaties, installaties en onderhoud aan desktops, computers, pc’s en laptops.

Kan ik zonder afspraak terecht bij De Computerman Twente?

Ja, je kunt zonder afspraak bij ons terecht. We stellen het echter op prijs als je van tevoren even belt. Zo kunnen we rekening houden met je komst in onze planning.

Biedt De Computerman Twente ook hulp op afstand?

Ja, wij bieden in bepaalde gevallen ook hulp op afstand. Neem hiervoor contact met ons op.

Hoe lang duurt een gemiddelde reparatie bij De Computerman Twente?

De duur van een reparatie kan variëren. We streven er naar om alle reparaties binnen één werkdag klaar te krijgen.

Biedt De Computerman Twente garantie op reparaties?

Ja, wij bieden garantie op reparaties.

Wat moet ik doen als mijn computer niet meer opstart?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via 0742033055 of info@computermantwente.nl

Hoe kan ik contact opnemen met De Computerman Twente?

Bellen kan op 0742033055. E-mailen kan op info@computermantwente.nl.

Contactinformatie

Neem contact met ons op via 0742033055, stuur een e-mail naar info@computermantwente.nl, bezoek onze website www.computermantwente.nl, bekijk onze Google pagina of kom gewoon langs bij ons aan de Piet Heinstraat 81 in Hengelo. We zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 8:30 tot 17:30. De mogelijkheden zijn eindeloos en je apparaat is binnen no-time weer gerepareerd.

Computerwinkel Haaksbergen De Computerman Twente
Computerwinkel Haaksbergen, een ritje naar Hengelo is zo gemaakt!

Gerelateerde artikelen

Computerwinkel Wierden nabij Hengelo
Gemaakt door Erik Lozeman

Computerwinkel Wierden

Computerwinkel Wierden nabij Hengelo | Door Erik Lozeman op 5 mei 2024 | 4 minuten leestijd |  In Wierden zijn weinig tot geen computerspeciaalzaken te vinden. Gelukkig kun je

Verder lezen »
Foto met laptop

Hulp nodig met je computer of laptop?

Wij helpen je graag!

Heb jij een vraag?

Neem contact op!