fbpx

Help! Mijn computer is gecrasht...

Er is niets vervelender dan een gecrashte laptop of computer, al helemaal als je net druk bezig was met school of werk. We spreken over een gecrashte computer of laptop wanneer het apparaat van het een op het andere moment vastloopt en daardoor onbruikbaar is geworden. Zit jij momenteel met een gecrashte laptop of computer maar kun je de oplossing niet vinden? Kom gerust langs bij De Computerman Twente en dan gaan onze computermannen ervoor zorgen dat jij van die vervelende computer crash gaat afkomen.

raak niet in paniek...

Wij helpen je met jouw gecrashte laptop of computer!

Er kunnen altijd meerdere oorzaken zijn waardoor een computer of laptop crasht. Vaak is het probleem minder ernstig dan het lijkt. Of het nu gaat om een softwarefout, een virus, of een probleem in het systeem, wij hebben de expertise om jouw gecrashte computer of laptop weer tot leven te wekken. We onderzoeken grondig wat de computer crash veroorzaakte en pakken dit bij de wortel aan. Ons doel is om jouw gecrashte computer of laptop terug te brengen naar een staat waarin je jouw dagelijkse activiteiten zonder zorgen kunt voortzetten.

Foto met telefoon en kladblok

Onderzoekskosten á €50 komen te vervallen als wij voor je aan de slag mogen!

Foto met telefoon en kladblok

Welke reparaties wij uitvoeren voor jouw gecrashte computer

Ervaar je problemen omdat jouw computer is gecrasht? Bij De Computerman Twente bieden wij een uitgebreide diagnose en reparatie voor dergelijke situaties. Onze computermannen kunnen vele reparaties uitvoeren, die ervoor zorgen dat jouw gecrashte computer of laptop weer gaat functioneren zoals het hoort.

Wil je meer weten over de reparaties die wij kunnen uitvoeren? Neem dan contact met ons op!

Overzicht reparaties voor gecrashte laptops en computers:

Hoe wij te werk gaan met jouw gecrashte computer of laptop

Stappenplan...

Reparatie De Computerman Twente

Gratis onderzoek, mits we voor je aan de slag mogen

Als je bij ons komt of ons belt, vertellen we je graag dat het onderzoek bij ons kosteloos is, op voorwaarde dat je de reparatie of installatie bij ons laat uitvoeren. Besluit je toch niet de reparatie of installatie te laten doen, dan rekenen we een onderzoekstarief van €50.

Het bespreken van de mogelijkheden

Wij communiceren altijd eerst met jou wat onze bevindingen met betrekking tot jouw gecrashte laptop of computer zijn en wat de totale kosten gaan bedragen.

Repareren en installeren

Na ons vooronderzoek en jouw akkoord op de totaalprijs, gaan wij aan de slag met jouw kapotte laptop of computer. Wij gaan ervoor zorgen dat alles netjes wordt afgehandeld, hiervoor staan wij garant. De betaling kan per PIN achteraf plaatsvinden.

Je computer weer als vanouds

Nadat jouw gecrashte computer of laptop bij ons is langs geweest, zal die weer functioneren zoals je gewend was en kan je hem bij ons komen ophalen. Wij zijn pas tevreden als jij ook tevreden bent.

Hoe voorkom je een gecrashte laptop of computer?

Voorkomen is natuurlijk altijd beter dan genezen. Daarom adviseren wij onze klanten om altijd de computer maximaal te beveiligen en ook periodiek onderhoud te laten plegen.

Notitie De Computerman Twente
Foto met laptop

Hulp nodig met je gecrashte laptop of computer?

Wij helpen je graag!

Heb jij een vraag?

Neem contact op!

Bedrijfsgegevens.

Alleen op afspraak

De Computerman Twente
Piet Heinstraat 81
7556 XT Hengelo

TEL: 074 203 3055
MAIL: info@computermantwente.nl