computerhulp

Aan huis!

Bel nu: 074 203 3055

Computerhulp aan huis.

Met onze vorige auto, een knalgroene Daewoo Matiz uit 2004 met ons bedrijfslogo erop, scheurden wij tot 2020 de hele regio Twente door om mensen aan huis te helpen bij computerproblemen. Tot het corona virus op dook. Ofwel, we konden niet meer bij de mensen thuis aan de slag. Het was ook niet meer mogelijk om mensen toe te laten tot ons bedrijfspand, maar gelukkig hebben we in de eerste corona-zomerperiode heel veel op een creatieve manier, buiten het pand, kunnen oplossen. Immers was er nog niet veel over het virus bekend en dan ben je vanzelfsprekend extra voorzichtig.

 

Uiteindelijk hebben besloten om ‘computerhulp aan huis’ helemaal om te gooien naar  ‘reparaties, installaties en onderhoud’ en om volledig vanaf de locatie aan de Turbinestraat te gaan werken. Dit was de manier om De Computerman Twente draaiende te houden en klanten te blijven bedienen.

En nu het goede nieuws…

Computerhulp aan huis kan en mag weer!

Nu het “corona-geweld” weer is gaan liggen, vinden wij het super gaaf om te melden dat wij weer computerhulp aan huis kunnen komen verlenen! En al onze andere, reeds bestaande diensten blijven precies zoals ze nu zijn. Dus wil je jouw thuisnetwerk geoptimaliseerd hebben, je nieuwe printer in het netwerk laten installeren of heb je een ander computerprobleem wat niet bij ons op de zaak opgelost kan worden? Of ben je misschien slecht ter been? Kevin komt aan huis om je te helpen. Lees gerust verder!

Bel nu: 074 203 3055

Foto met telefoon en kladblok

De computerman twente

Het best beoordeelde computerbedrijf van de regio helpt je ook graag aan huis!

Foto met telefoon en kladblok

Kevin aan huis

Hier zie je onze gewaardeerde collega Kevin Hoekstra, werkzaam bij De Computerman Twente sinds begin 2022. Kevin is 32 jaar en is sinds 2006 actief in de ICT-branche. Zo heeft hij onder andere voor een van de grootste internetproviders van Nederland en diverse computerzaken in de regio gewerkt. Ook is hij actief geweest in de zorgsector, dus is het omgaan met mensen is hem absoluut niet vreemd. Deze ervaring willen wij bij De Computerman Twente graag optimaal benutten, dus zal hij hoogstwaarschijnlijk degene zijn die bij je thuis komt om je computer te herstellen. Meer informatie nodig of direct een afspraak plannen om je computer te laten maken aan huis? Laat dan je gegevens achter in het contactformulier hieronder.

Foto met laptop

Hulp nodig met je computer of laptop?

Wij helpen je graag!

Heb jij een vraag?

Neem contact op!