fbpx

Help! Mijn computer start niet op…

Een computer kan overal en altijd kapotgaan. Dit kan zowel te maken hebben met de hardware, de interne fysieke onderdelen, als met de software, het niet tastbare. Weet je zelf niet goed waar het probleem ligt waardoor jij met een kapotte computer zit? Geen zorgen, De Computerman Twente is er om jou te helpen! Wij gaan er alles aan doen om jouw kapotte laptop of kapotte computer te repareren. 

raak niet in paniek...

Wij helpen je met jouw kapotte computer of laptop!

Na verloop van tijd kan nou eenmaal een onderdeel van jouw computer of laptop kapot gaan. Het is belangrijk om er niet gelijk vanuit te gaan dat jouw hele laptop of computer hierdoor stuk is. In de meeste gevallen kunnen wij alles aan jouw kapotte computer of laptop herstellen. Daarna zal die weer functioneren zoals je gewend was voordat je met de kapotte computer zat. In de gevallen waar het niet lukt om jouw kapotte computer volledig te herstellen, doen we er alles aan om jouw kapotte computer zo goed als mogelijk te repareren waardoor je hem in ieder geval wel weer kan gebruiken.

Foto met telefoon en kladblok

Onderzoekskosten á €50 komen te vervallen als wij voor je aan de slag mogen!

Foto met telefoon en kladblok

Welke reparaties wij uitvoeren voor jouw kapotte computer

Kun je momenteel niet je werk uitvoeren, leren voor je tentamen of die ene serie kijken omdat je een kapotte laptop of computer hebt? Bij De Computerman Twente bieden wij een uitgebreide diagnose en reparaties voor kapotte laptops en computers. Onze computermannen kunnen vele reparaties, die ervoor zorgen dat jouw kapotte laptop of computer weer gaat functioneren zoals jij gewend bent. 

Meer weten over de diagnoses en reparaties die wij uitvoeren voor kapotte computers en laptops? Neem dan contact met ons op!

Overzicht reparaties voor kapotte computers en laptops:

Hoe wij te werk gaan met jouw kapotte computer of laptop?

Stappenplan...

Reparatie De Computerman Twente

gratis onderzoek, mits we voor je aan de slag mogen

Als je bij ons komt of ons belt, vertellen we je graag dat het onderzoek bij ons kosteloos is, op voorwaarde dat je de reparatie of installatie bij ons laat uitvoeren. Besluit je toch niet de reparatie of installatie te laten doen, dan rekenen we een onderzoekstarief van €50.

Het bespreken van de mogelijkheden

Wij communiceren altijd eerst met jou wat onze bevindingen met betrekking tot jouw kapotte computer zijn en wat de totale kosten gaan bedragen.

Repareren en installeren

Na ons vooronderzoek en jouw akkoord op de totaalprijs, gaan wij aan de slag met jouw kapotte laptop of computer. Wij gaan ervoor zorgen dat alles netjes wordt afgehandeld, hiervoor staan wij garant. De betaling kan per PIN achteraf plaatsvinden.

Je computer weer als vanouds

Nadat jouw kapotte computer of laptop bij ons is langs geweest, zal die weer functioneren zoals je gewend was en kan je hem bij ons komen ophalen. Wij zijn pas tevreden als jij ook tevreden bent.

Hoe voorkom je een kapotte laptop of computer?

Voorkomen is natuurlijk altijd beter dan genezen. Daarom adviseren wij onze klanten om altijd de computer maximaal te beveiligen en ook periodiek onderhoud te laten plegen.

Notitie De Computerman Twente
Foto met laptop

Hulp nodig met je kapotte laptop of computer?

Wij helpen je graag!

Heb jij een vraag?

Neem contact op!

Bedrijfsgegevens.

Alleen op afspraak

De Computerman Twente
Piet Heinstraat 81
7556 XT Hengelo

TEL: 074 203 3055
MAIL: info@computermantwente.nl