fbpx

Mijn computer

doet het niet.

Help! Mijn computer doet het niet...

Overal en altijd kan een computer kapot gaan. Dit kan zowel te maken hebben met de interne fysieke onderdelen, als met de niet tastbare software. Wanneer men spreekt van een “computer crash” wanneer een computer niet meer zo functioneert zoals het hoort, hoeft dit nog niet te betekenen dat je ook echt alles kwijt bent.

raak niet in paniek...

Wij helpen je!

Soms gaat na verloop van tijd een onderdeel in een computer kapot, waardoor deze niet meer opstart. Belangrijk: raak niet direct in paniek. Wij van De Computerman Twente in Hengelo zijn er om je te helpen. In het grootste gedeelte van de gevallen kunnen wij alles weer herstellen naar zoals het was. En is dit niet het geval, dan doen we er in ieder geval alles aan om het weer zo goed als mogelijk voor je te herstellen. Wij repareren nagenoeg alles met betrekking tot je computer.

Foto met telefoon en kladblok

Liever geen onverwachte kosten?​

Eerste uur onderzoek is áltijd gratis & vrijblijvend!

Foto met telefoon en kladblok

Hoe gaan wij te werk?

Stappenplan

Reparatie De Computerman Twente

Eerste uur onderzoek gratis

Wij staan klaar om je van alle soorten computerproblemen af te helpen. Het vooronderzoek is geheel gratis en vrijblijvend. Een afspraak met ons is snel gemaakt.

Mogelijkheden bespreken

Wij communiceren altijd eerst met jou wat onze bevindingen zijn, wat de totale kosten gaan worden en houden je daarna op de hoogte over de verdere afwikkeling.

Repareren en installeren

Na het eerste uur gratis vooronderzoek en een akkoord van jou op de totaalprijs, repareren of installeren wij jouw desktop of laptop zo snel als mogelijk is. Alles wordt netjes afgehandeld. Daar staan wij bij De Computerman Twente om bekend. De betaling kan per PIN achteraf.

Je computer weer als vanouds

Na de reparatie of installatie functioneert jouw computer weer zoals je gewend was en kan deze bij ons worden afgehaald. Wij zijn pas tevreden als jij ook tevreden bent.

Hoe te voorkomen?

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom adviseren wij altijd om je computer in ieder geval maximaal te beveiligen en periodiek onderhoud te laten plegen.
Notitie De Computerman Twente
Foto met laptop

Hulp nodig met je computer of laptop?

Wij helpen je graag!

Heb jij een vraag?

Neem contact op!