fbpx

Mijn computer repareren...

Computer reparatie in Enschede en omgeving? De Computerman Twente staat voor je klaar. Met onze snelle, daadkrachtige en persoonlijke service repareren wij jouw computer door middel van onze uitstekende kennis en vaardigheden. Wij zijn niet zomaar het best beoordeelde computerbedrijf van de regio! Wij werken uitsluitend op afspraak zodat wij voor iedereen voldoende tijd hebben om het probleem en de mogelijke oplossing te bespreken. Als je bij ons komt of ons belt, vertellen we je graag dat het onderzoek bij ons kosteloos is, op voorwaarde dat je de reparatie of installatie bij ons laat uitvoeren. Besluit je toch niet de reparatie of installatie te laten doen, dan rekenen we een onderzoekstarief van €50. Kom een kijkje bij ons nemen en kies voor onze kwaliteit.

Computer reparatie Enschede

Voor een deskundige computer reparatie rondom Enschede kom je naar De Computerman Twente. Wanneer jouw computer of desktop kapot gaat, is dit altijd vervelend en ongelegen. Daarnaast kan de reden van het defect met veel verschillende zaken te maken hebben. Het kan zowel te maken hebben met de niet tastbare software, als met de interne fysieke onderdelen. Je PC kan na verloop van tijd langzamer worden, een virus oplopen of zelfs “crashen”. Wanneer je computer niet meer zo werkt zoals het hoort, hoeft dit nog niet gelijk te betekenen dat al je data en documenten verloren zijn gegaan. 

Sinds de opkomst van de digitale veranderingen en de digitale omgeving hebben we onze computer bijna elke dag wel nodig. Wanneer je computer dan uit het niets kapot gaat, is dit nog geen reden tot paniek. Wij van De Computerman Twente staan voor je klaar om je te helpen met al je computerproblemen. In de meeste gevallen kan alles worden hersteld. Zo niet, dan zullen we er in ieder geval alles aan doen om dit zo goed mogelijk te herstellen. Wij repareren bijna alles met betrekking tot je computer. Wees dus welkom in Enschede voor al uw computer onderhoud en reparaties. 

Je computer op de grond laten vallen? Je drinken over het toetsenbord gegooid? Barsten in je scherm? Het kan zijn dat de onderdelen niet direct kapot zijn gegaan, maar op een later moment het alsnog begeven. Als je bij ons komt of ons belt, vertellen we je graag dat het onderzoek bij ons kosteloos is, op voorwaarde dat je de reparatie of installatie bij ons laat uitvoeren. Besluit je toch niet de reparatie of installatie te laten doen, dan rekenen we een onderzoekstarief van €50. Vaak kunnen wij het probleem oplossen door een of meerdere defecte onderdelen te vervangen of aan te passen. Dus mocht er een onderdeel van je computer kapot gaan, De Computerman Twente repareert het!

Kom bij ons langs aan de Piet Heinstraat 81 in Hengelo.

Foto met telefoon en kladblok

Onderzoekskosten á €50 komen te vervallen als wij voor je aan de slag mogen!

Foto met telefoon en kladblok

Welke reparaties wij uitvoeren voor jouw kapotte computer

Kun je momenteel niet je werk uitvoeren, leren voor je tentamen of die ene serie kijken omdat je een kapotte laptop of computer hebt? Bij De Computerman Twente bieden wij een uitgebreide diagnose en reparaties voor kapotte laptops en computers. Onze computermannen kunnen vele reparaties, die ervoor zorgen dat jouw kapotte laptop of computer weer gaat functioneren zoals jij gewend bent. 

Meer weten over de diagnoses en reparaties die wij uitvoeren voor kapotte computers en laptops? Neem dan contact met ons op!

Overzicht reparaties voor kapotte computers en laptops:

Hoe wij te werk gaan met jouw kapotte computer of laptop?

Stappenplan...

Reparatie De Computerman Twente

gratis onderzoek, mits we voor je aan de slag mogen

Als je bij ons komt of ons belt, vertellen we je graag dat het onderzoek bij ons kosteloos is, op voorwaarde dat je de reparatie of installatie bij ons laat uitvoeren. Besluit je toch niet de reparatie of installatie te laten doen, dan rekenen we een onderzoekstarief van €50.

Het bespreken van de mogelijkheden

Wij communiceren altijd eerst met jou wat onze bevindingen met betrekking tot jouw kapotte computer zijn en wat de totale kosten gaan bedragen.

Repareren en installeren

Na ons vooronderzoek en jouw akkoord op de totaalprijs, gaan wij aan de slag met jouw kapotte laptop of computer. Wij gaan ervoor zorgen dat alles netjes wordt afgehandeld, hiervoor staan wij garant. De betaling kan per PIN achteraf plaatsvinden.

Je computer weer als vanouds

Nadat jouw kapotte computer of laptop bij ons is langs geweest, zal die weer functioneren zoals je gewend was en kan je hem bij ons komen ophalen. Wij zijn pas tevreden als jij ook tevreden bent.

Computer reparatie Enschede

Bij De Computerman Twente helpen we je ook graag bij je thuis! Tijdens de corona pandemie was dit helaas een tijd niet mogelijk, maar het kan en mag weer! Heb je een computerprobleem of zijn er andere zaken waar je hulp bij nodig hebt, zoals het installeren van jouw thuisnetwerk of je nieuwe printer? De Computerman Twente komt naar je toe en lost het op!

alt=""
Foto met laptop

Hulp nodig met je kapotte laptop of computer?

Wij helpen je graag!

Heb jij een vraag?

Neem contact op!