fbpx

Mijn computer

heeft schade.

Help! Mijn computer heeft schade...

Koffie over je toetsenbord laten vallen? Je laptop op de grond laten vallen waardoor het scherm gebarsten is of niet meer aan gaat? Of is er misschien iets anders kapot aan jouw computer? Schade aan jouw computer is vervelend omdat het voor problemen kan zorgen. Er bestaat zelfs een kans dat een onderdeel niet direct kapot is gegaan, maar na verloop van tijd alsnog het leven geeft. Je kunt dit bij De Computerman Twente gratis en vrijblijvend laten onderzoeken.

raak niet in paniek...

Wij helpen je!

Een computer bestaat uit heel veel verschillende onderdelen. Een of meerdere defecte onderdelen kunnen ervoor zorgen dat je computer niet meer werkt zoals je gewend was. Gelukkig kunnen wij problemen vaak oplossen door een of meerdere defecte onderdelen te vervangen of een aanpassing te doen. Mocht er bij jouw computer een onderdeel kapot gaan, dan zijn wij er om dit te vervangen of repareren en de computer weer werkend te krijgen. Daarvoor ben je bij De Computerman Twente aan het juiste adres.

Foto met telefoon en kladblok

Liever geen onverwachte kosten?​

Eerste uur onderzoek is áltijd gratis & vrijblijvend!

Foto met telefoon en kladblok

Hoe gaan wij te werk?

Stappenplan

Reparatie De Computerman Twente

Eerste uur onderzoek gratis

Wij staan klaar om je van alle soorten computerproblemen af te helpen. Het eerste uur vooronderzoek is geheel gratis en vrijblijvend. Een afspraak met ons is snel gemaakt.

Mogelijkheden bespreken

Wij communiceren altijd eerst met jou wat onze bevindingen zijn, wat de totale kosten gaan worden en houden je daarna op de hoogte over de verdere afwikkeling.

Repareren en installeren

Na het eerste uur gratis vooronderzoek en een akkoord van jou op de totaalprijs, repareren of installeren wij jouw desktop of laptop zo snel als mogelijk is. Alles wordt netjes afgehandeld. Daar staan wij bij De Computerman Twente om bekend. De betaling kan per PIN achteraf.

Je computer weer als vanouds

Na de reparatie of installatie functioneert jouw computer weer zoals je gewend was en kan deze bij ons worden afgehaald. Wij zijn pas tevreden als jij ook tevreden bent.

Hoe te voorkomen?

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom adviseren wij altijd om je computer in ieder geval maximaal te beveiligen en periodiek onderhoud te laten plegen.
Notitie De Computerman Twente
Foto met laptop

Hulp nodig met je computer of laptop?

Wij helpen je graag!

Heb jij een vraag?

Neem contact op!