fbpx

Over ons.

Wie zijn wij?

Het team van De Computerman Twente bestaat uit zeven personen, geleid door oprichter en eigenaar Erik Lozeman. Wij zijn persoonlijk, gedreven en daadkrachtig en streven er dagelijks naar om onze klanten het gewenste resultaat te leveren. Onze toewijding heeft geresulteerd in een trouwe klantenkring van meer dan 2500 mensen. Bij De Computerman Twente doen we er alles aan om onze klanten tevreden te stellen en te behouden. We zijn trots op onze uitstekende recensies op Google en Social Media en zullen ons blijven inzetten om onze goede reputatie verder uit te bouwen. Kom gerust langs en geniet van onze heerlijke koffie!

Dé computerspecialist.

sinds 2017

Wij staan sinds de oprichting in 2017 bekend om onze persoonlijke en servicegerichte aanpak, speciaal gericht op particulieren. Een gezellige babbel en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding is ons absoluut niet vreemd. Onze service en doelgerichte aanpak staan in de hele regio als zeer hoog aangeschreven. Met een vaste klantenkring van ruim 2500+ mensen hebben wij een uitstekende basis om iedere dag opnieuw het beste uit onszelf te halen om jou te voorzien van doelgerichte computerservice. Mensen komen graag bij ons in de zaak om over de dagelijkse bezigheden te praten, maar ook om na afloop met een goed gerepareerd apparaat naar huis te kunnen gaan. Met meerdere reparatieruimtes hebben onze zeven computermannen, helpen wij jou zo snel als mogelijk is van je computerproblemen af. Iedereen zegt het, wij beloven het: de klant staat centraal. Naast de mogelijkheid om je computer bij ons langs te brengen, is het laten ophalen en terugbrengen van apparatuur ook door ons te realiseren. Vraag naar de mogelijkheden.

Onze specialisatie.

Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van alles wat met computers te maken heeft. Gaat je computer niet meer aan, is deze met een virus besmet of is ie zo traag dat je eerst een kop koffie kunt zetten of gaan douchen voordat je er iets mee kunt? Ben je op zoek naar een vakbekwaam team van computerspecialisten waar jij je computer met een gerust hart achter kunt laten? Dan begeef jij je nu op de juiste website en ben je bij De Computerman Twente aan het juiste adres. De technische dienst van De Computerman Twente repareert dagelijks meerdere apparaten. Een apparaat dat niet goed functioneert is een bron van ergernis, wij snappen dat. Wij voeren een compleet gratis en vrijblijvend onderzoek uit, alvorens wij aan de slag gaan. Wij beschikken over meerdere werkplaatsen waar wij reparaties, installaties en onderhoud kunnen uitvoeren. Onze werkplaats is uitsluitend op afspraak te bezoeken. Zo hebben wij voldoende tijd voor iedereen en is de privacygevoeligheid van je data gewaarborgd.
Foto met telefoon en kladblok

Liever geen onverwachte kosten?​

Eerste uur vooronderzoek is áltijd gratis & vrijblijvend!

Foto met telefoon en kladblok

Computerman Twente in het kort

Waar we trots op zijn

De Computerman Twente

Regionale bekendheid

De technische dienst van De Computerman Twente is erop gebrand iedereen in de regio Twente te helpen bij zijn of haar computerproblemen. Een stukje 'Noaberschap' is ons niet vreemd!

Persoonlijk contact

Persoonlijke service vinden wij belangrijk. Wij helpen onze klanten zoals we zelf ook geholpen zouden willen worden. Een glimlach na afloop van een reparatie is waar wij het voor doen.

Duidelijk

Mede door onze ruime ervaring met onze Twentse ouderen, weten wij hoe belangrijk communicatie is. Wij snappen dat communicatie voor iedereen belangrijk is, jong of oud. Iedereen is welkom!

Transparant met prijzen

Wij zijn altijd open en eerlijk over onze prijzen. Wij communiceren vooraf onze prijzen en gaan pas aan de slag als jij een akkoord hebt gegeven.

Foto met laptop

Hulp nodig met je computer of laptop?

Wij helpen je graag!

Heb jij een vraag?

Neem contact op!