fbpx

Mijn computer

heeft een crash.

Help! Mijn computer heeft een crash...

Er is niets vervelender dan een vastloper op je computer, terwijl je er net lekker mee aan het werk bent. Toch is het mogelijk dat je computer uit het niets vastloopt. We spreken van een vastloper (ook wel crash genoemd) als de computer van het ene op het andere moment onbruikbaar is geworden. Om te kunnen achterhalen waarom een computer crasht, is het belangrijk om te weten te komen wat er precies gaande is en waar het vandaan komt.

raak niet in paniek...

Wij helpen je!

Helaas is er niet slechts één oorzaak te noemen om een crash gelijk duidelijk te hebben. Er zijn verschillende oorzaken denkbaar waarom een computer crasht of vastloopt. Maar gelukkig is een computercrash vaak te verhelpen. Daarvoor ben je bij De Computerman Twente aan het juiste adres. Wij lopen alle punten na om vervolgens om de oorzaak(en) vast te stellen en lossen het probleem voor jou op.
Foto met telefoon en kladblok

Liever geen onverwachte kosten?​

Eerste uur onderzoek is áltijd gratis & vrijblijvend!

Foto met telefoon en kladblok

Hoe gaan wij te werk?

Stappenplan

Reparatie De Computerman Twente

Eerste uur onderzoek gratis

Wij staan klaar om je van alle soorten computerproblemen af te helpen. Het eerste uur vooronderzoek is geheel gratis en vrijblijvend. Een afspraak met ons is snel gemaakt.

Mogelijkheden bespreken

Wij communiceren altijd eerst met jou wat onze bevindingen zijn, wat de totale kosten gaan worden en houden je daarna op de hoogte over de verdere afwikkeling.

Repareren en installeren

Na het eerste uur gratis vooronderzoek en een akkoord van jou op de totaalprijs, repareren of installeren wij jouw desktop of laptop zo snel als mogelijk is. Alles wordt netjes afgehandeld. Daar staan wij bij De Computerman Twente om bekend. De betaling kan per PIN achteraf.

Je computer weer als vanouds

Na de reparatie of installatie functioneert jouw computer weer zoals je gewend was en kan deze bij ons worden afgehaald. Wij zijn pas tevreden als jij ook tevreden bent.

Hoe te voorkomen?

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom adviseren wij altijd om je computer in ieder geval maximaal te beveiligen en periodiek onderhoud te laten plegen.
Notitie De Computerman Twente
Foto met laptop

Hulp nodig met je computer of laptop?

Wij helpen je graag!

Heb jij een vraag?

Neem contact op!