fbpx

Mijn computer

heeft een virus.

Help! Mijn computer heeft een virus...

Wanneer jij jouw computer gebruikt, blijven er altijd ongewenste bestanden achter die schadelijk kunnen zijn. Denk aan cookies, tijdelijke bestanden die voor jou niet zichtbaar zijn en andere ongewenste zaken. Maar je kunt ook tegen een computervirus aanlopen! Om te kunnen achterhalen waar het virus vandaan komt is het belangrijk dat de computer grondig wordt onderzocht.

raak niet in paniek...

Wij helpen je!

Helaas zijn heel veel verschillende soorten virussen waardoor jouw computer niet meer (goed) werkt. Maar gelukkig zijn veel computervirussen vaak te verhelpen. Daarvoor ben je bij De Computerman Twente aan het juiste adres. Wij controleren jouw computer op virussen en verwijderen het virus voor jou.
Foto met telefoon en kladblok

Liever geen onverwachte kosten?​

Eerste uur onderzoek is áltijd gratis & vrijblijvend!

Foto met telefoon en kladblok

Hoe gaan wij te werk?

Stappenplan

Reparatie De Computerman Twente

Eerste uur onderzoek gratis

Wij staan klaar om je van alle soorten computerproblemen af te helpen. Het eerste uur vooronderzoek is geheel gratis en vrijblijvend. Een afspraak met ons is snel gemaakt.

Mogelijkheden bespreken

Wij communiceren altijd eerst met jou wat onze bevindingen zijn, wat de totale kosten gaan worden en houden je daarna op de hoogte over de verdere afwikkeling.

Repareren en installeren

Na het eerste uur gratis vooronderzoek en een akkoord van jou op de totaalprijs, repareren of installeren wij jouw desktop of laptop zo snel als mogelijk is. Alles wordt netjes afgehandeld. Daar staan wij bij De Computerman Twente om bekend. De betaling kan per PIN achteraf.

Je computer weer als vanouds

Na de reparatie of installatie functioneert jouw computer weer zoals je gewend was en kan deze bij ons worden afgehaald. Wij zijn pas tevreden als jij ook tevreden bent.

Hoe te voorkomen?

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom adviseren wij altijd om je computer in ieder geval maximaal te beveiligen en periodiek onderhoud te laten plegen.
Notitie De Computerman Twente
Foto met laptop

Hulp nodig met je computer of laptop?

Wij helpen je graag!

Heb jij een vraag?

Neem contact op!