fbpx

Help! Mijn computer is traag...

Een trage laptop of computer zit natuurlijk niemand op te wachten. Toch wordt vrijwel iedere computergebruiker vroeg of laat geconfronteerd met een computer of laptop die trager wordt. Soms wordt een computer tijdens de levensduur steeds langzamer, maar het komt ook voor dat een computer plotseling veel snelheid verliest. Om te achterhalen waarom jij een trage computer hebt, adviseren wij je om contact op te nemen met ons. Wij gaan ervoor zorgen dat jouw trage computer of laptop gerepareerd gaat worden.

raak niet in paniek...

Wij helpen je met jouw trage computer of laptop!

Het is vrij normaal dat jouw computer of laptop na verloop van tijd trager wordt. Gelukkig zijn de problemen van een trage laptop of computer vaak te verhelpen. In veel gevallen kunnen wij de snelheid van jouw trage computer of laptop aanzienlijk verbeteren. Mocht volledig herstel niet mogelijk zijn, dan streven wij ernaar om jouw trage computer of laptop zo goed mogelijk te optimaliseren, zodat je die  in ieder geval weer naar tevredenheid kunt gebruiken.

Foto met telefoon en kladblok

Onderzoekskosten á €50 komen te vervallen als wij voor je aan de slag mogen!

Welke reparaties wij uitvoeren voor jouw trage computer

Is jouw werk, studie of ontspanning gehinderd door een trage laptop of computer? Bij De Computerman Twente bieden wij onze klanten grondige diagnoses en reparaties om de snelheid van jouw apparaat te herstellen. Onze computermannen zijn experts in diverse reparaties die jouw trage laptop of computer weer optimaal laten functioneren, net zoals je gewend bent.

Voor meer informatie over onze diagnoses en reparatieservices voor trage computers en laptops, kun je gerust contact met ons opnemen!

Overzicht van reparaties voor trage laptops en computers:

Hoe wij te werk gaan met jouw trage computer of laptop

Stappenplan...

Reparatie De Computerman Twente

GRATIS ONDERZOEK, MITS WE VOOR JE AAN DE SLAG MOGEN

Als je bij ons komt of ons belt, vertellen we je graag dat het onderzoek bij ons kosteloos is, op voorwaarde dat je de reparatie of installatie bij ons laat uitvoeren. Besluit je toch niet de reparatie of installatie te laten doen, dan rekenen we een onderzoekstarief van €50.

Het bespreken van de mogelijkheden

Wij communiceren altijd eerst met jou wat onze bevindingen met betrekking tot jouw trage computer zijn en wat de totale kosten gaan bedragen.

Repareren en installeren

Na ons vooronderzoek en jouw akkoord op de totaalprijs, gaan wij aan de slag met jouw kapotte laptop of computer. Wij gaan ervoor zorgen dat alles netjes wordt afgehandeld, hiervoor staan wij garant. De betaling kan per PIN achteraf plaatsvinden.

Je computer weer als vanouds

Nadat jouw trage computer of laptop bij ons is langs geweest, zal die weer functioneren zoals je gewend was en kan je hem bij ons komen ophalen. Wij zijn pas tevreden als jij ook tevreden bent.

Hoe voorkom je een trage laptop of computer?

Voorkomen is natuurlijk altijd beter dan genezen. Daarom adviseren wij onze klanten om altijd de computer maximaal te beveiligen en ook periodiek onderhoud te laten plegen.

Notitie De Computerman Twente
Foto met laptop

Hulp nodig met je trage laptop of computer?

Wij helpen je graag!

Heb jij een vraag?

Neem contact op!

Bedrijfsgegevens.

Alleen op afspraak

De Computerman Twente
Piet Heinstraat 81
7556 XT Hengelo

TEL: 074 203 3055
MAIL: info@computermantwente.nl