Mijn computer

is langzaam.

Help! Mijn computer is langzaam...

Een langzame computer zit niemand op te wachten. Toch wordt vrijwel iedere computergebruiker geconfronteerd met een computer die op den duur langzaam wordt. Soms wordt een computer tijdens de levensduur steeds langzamer, maar het komt ook voor dat een computer plotseling veel snelheid verliest. Om te kunnen achterhalen wat daar de oorzaak van is, adviseren wij je om contact op te nemen met het team van De Computerman Twente in Hengelo.

raak niet in paniek...

Wij helpen je!

Helaas is er niet slechts één oorzaak vast te stellen voor een computer die langzaam wordt. Het kan ook een combinatie van verschillende punten zijn, waardoor de computer in zijn geheel langzaam lijkt en misschien zelfs ook wel is. Maar gelukkig is het langzaam zijn van een computer vaak te verhelpen. Daarvoor ben je bij De Computerman Twente aan het juiste adres. Wij lopen alle punten na om vervolgens om de oorzaak(en) vast te stellen en lossen het probleem voor jou op.

Liever geen onverwachte kosten?​

Ons vooronderzoek is áltijd gratis & vrijblijvend!

Hoe gaan wij te werk?

Stappenplan

Gratis onderzoek vooraf

Wij staan klaar om je van alle soorten computerproblemen af te helpen. Het vooronderzoek is geheel gratis en vrijblijvend. Een afspraak met ons is snel gemaakt.

Mogelijkheden bespreken

Wij communiceren altijd eerst met jou wat onze bevindingen zijn, wat de totale kosten gaan worden en houden je daarna op de hoogte over de verdere afwikkeling.

Repareren en installeren

Na het gratis vooronderzoek en een akkoord van jou op de totaalprijs, repareren of installeren wij jouw desktop of laptop zo snel als mogelijk is. Alles wordt netjes afgehandeld. Daar staan wij bij De Computerman Twente om bekend. De betaling kan per PIN achteraf.

Je computer weer als vanouds

Na de reparatie of installatie functioneert jouw computer weer zoals je gewend was en kan deze bij ons worden afgehaald. Wij zijn pas tevreden als jij ook tevreden bent.

Hoe te voorkomen?

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom adviseren wij altijd om je computer in ieder geval maximaal te beveiligen periodiek onderhoud te laten plegen.

Hulp nodig met je computer of laptop?

Wij helpen je graag!

Heb jij een vraag?

Neem contact op!