fbpx

Mijn computer

heeft een een programma nodig.

Mijn computer heeft een programma nodig...

Wanneer je een computer aanschaft staat hier waarschijnlijk alleen nog maar het standaard besturingsprogramma op. Dit kan bijvoorbeeld Microsoft Windows of Apple MacOs zijn. Om dagelijkse taken goed uit te kunnen voeren is het handig om een Microsoft Office pakket aan te schaffen. Hierin zitten programma’s als Word voor tekstbewerking, Excel voor je boekhouding en Outlook om je e-mail aan te koppelen. Het is niet verplicht, maar wel handig.

raak niet in paniek...

Wij helpen je!

Op een computer kunnen enorm veel verschillende programma’s worden geïnstalleerd, dit kan soms erg ingewikkeld zijn. Gelukkig kunnen wij alle benodigde programma’s voor jou installeren. Daarvoor ben je bij De Computerman Twente aan het juiste adres. Mocht je een programma nodig hebben op je computer, maar kan je dit zelf niet. Dan zijn wij er om het programma te installeren op je computer.
Foto met telefoon en kladblok

Liever geen onverwachte kosten?​

Eerste uur onderzoek is áltijd gratis & vrijblijvend!

Foto met telefoon en kladblok

Hoe gaan wij te werk?

Stappenplan

Reparatie De Computerman Twente

Eerste uur onderzoek gratis

Wij staan klaar om je van alle soorten computerproblemen af te helpen. Het eerste uur vooronderzoek is geheel gratis en vrijblijvend. Een afspraak met ons is snel gemaakt.

Mogelijkheden bespreken

Wij communiceren altijd eerst met jou wat onze bevindingen zijn, wat de totale kosten gaan worden en houden je daarna op de hoogte over de verdere afwikkeling.

Repareren en installeren

Na het eerste uur gratis vooronderzoek en een akkoord van jou op de totaalprijs, repareren of installeren wij jouw desktop of laptop zo snel als mogelijk is. Alles wordt netjes afgehandeld. Daar staan wij bij De Computerman Twente om bekend. De betaling kan per PIN achteraf.

Je computer weer als vanouds

Na de reparatie of installatie functioneert jouw computer weer zoals je gewend was en kan deze bij ons worden afgehaald. Wij zijn pas tevreden als jij ook tevreden bent.

Hoe te voorkomen?

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom adviseren wij altijd om je computer in ieder geval maximaal te beveiligen en periodiek onderhoud te laten plegen.
Notitie De Computerman Twente
Foto met laptop

Hulp nodig met je computer of laptop?

Wij helpen je graag!

Heb jij een vraag?

Neem contact op!