fbpx

Mijn computer heeft een programma nodig...

Wanneer je een computer aanschaft staat hier waarschijnlijk alleen nog maar het standaard besturingsprogramma op. Dit kan bijvoorbeeld Microsoft Windows of Apple MacOs zijn. Om dagelijkse taken goed uit te kunnen voeren is het handig om een Microsoft Office pakket aan te schaffen. Hierin zitten programma’s als Word voor tekstbewerking, Excel voor je boekhouding en Outlook om je e-mail aan te koppelen. Het is niet verplicht, maar wel handig.

raak niet in paniek...

Wij helpen je!

Op een computer kunnen enorm veel verschillende programma’s worden geïnstalleerd, dit kan soms erg ingewikkeld zijn. Gelukkig kunnen wij alle benodigde programma’s voor jou installeren. Daarvoor ben je bij De Computerman Twente aan het juiste adres. Mocht je een programma nodig hebben op je computer, maar kan je dit zelf niet. Dan zijn wij er om het programma te installeren op je computer.
Foto met telefoon en kladblok

Onderzoekskosten á €50 komen te vervallen als wij voor je aan de slag mogen!

Foto met telefoon en kladblok

Welke programma’s wij installeren

Wil je graag Windows, Microsoft Office of Linux installeren? Of ervaar je problemen met het installeren van een programma? Bij de Computerman Twente helpen wij je graag verder bij de installatie van allerlei programma’s, zodat jouw computer weer klaar is voor gebruik.

Wil je meer weten over de programma’s die wij kunnen installeren? Neem dan contact op!

Overzicht van de programma's die wij installeren:

Hoe wij te werk gaan

Stappenplan...

Reparatie De Computerman Twente

GRATIS ONDERZOEK, MITS WE VOOR JE AAN DE SLAG MOGEN

Als je bij ons komt of ons belt, vertellen we je graag dat het onderzoek bij ons kosteloos is, op voorwaarde dat je de reparatie of installatie bij ons laat uitvoeren. Besluit je toch niet de reparatie of installatie te laten doen, dan rekenen we een onderzoekstarief van €50.

Het bespreken van de mogelijkheden

Wij communiceren altijd eerst met jou wat onze bevindingen zijn, wat de totale kosten gaan worden en houden je daarna op de hoogte over de verdere afwikkeling.

Repareren en installeren

Na ons vooronderzoek en jouw akkoord op de totaalprijs, gaan wij aan de slag met jouw kapotte laptop of computer. Wij gaan ervoor zorgen dat alles netjes wordt afgehandeld, hiervoor staan wij garant. De betaling kan per PIN achteraf plaatsvinden.

Je computer weer als vanouds

Na de reparatie of installatie functioneert jouw computer weer zoals je gewend was en kan deze bij ons worden afgehaald. Wij zijn pas tevreden als jij ook tevreden bent.

Hoe voorkom je computerproblemen?

Voorkomen is natuurlijk altijd beter dan genezen. Daarom adviseren wij onze klanten om altijd de computer maximaal te beveiligen en ook periodiek onderhoud te laten plegen.

Notitie De Computerman Twente
Foto met laptop

Hulp nodig met je computer of laptop?

Wij helpen je graag!

Heb jij een vraag?

Neem contact op!

Bedrijfsgegevens.

Alleen op afspraak

De Computerman Twente
Piet Heinstraat 81
7556 XT Hengelo

TEL: 074 203 3055
MAIL: info@computermantwente.nl