fbpx

Mijn computer repareren...

Bij De Computerman Twente weten wij als geen ander hoe vervelend het is als je desktop of laptop kapot is gegaan en dat dit altijd ongelegen komt. Wij staan bekend om onze persoonlijke, snelle en daadkrachtige service op het gebied van computer reparaties in Oldenzaal. Tevens staan wij bekend als het best beoordeelde computerbedrijf van de regio door onze kennis en service. Omdat wij uitsluitend op afspraak werken hebben wij voor iedereen voldoende tijd om het probleem en de mogelijke oplossingen te bespreken. Als je bij ons komt of ons belt, vertellen we je graag dat het onderzoek bij ons kosteloos is, op voorwaarde dat je de reparatie of installatie bij ons laat uitvoeren. Besluit je toch niet de reparatie of installatie te laten doen, dan rekenen we een onderzoekstarief van €50.

Laptop reparatie Oldenzaal

Voor pc reparatie rondom Oldenzaal ben je bij De Computerman Twente aan het juiste adres. Altijd en overal kan een laptop of desktop kapot gaan. Wanneer dit gebeurd, kan het zowel met de interne fysieke onderdelen als met de niet tastbare software te maken hebben. Op het moment dat je PC gecrasht is en niet meer zo functioneert als het hoort, betekent dit niet dat al je gegevens en data verloren zijn gegaan. 

Sinds de opkomst van de digitale veranderingen en de digitale omgeving hebben we onze PC bijna elke dag wel nodig. Als je computer onverwacht crasht, is dat geen reden tot paniek. Bij De Computerman Twente staan ​​wij klaar om u te helpen met al uw computerproblemen. In de meeste gevallen kan alles worden hersteld. Indien dit niet het geval is zullen wij er alles aan doen om dit zo goed mogelijk te verhelpen. Wij repareren bijna alles wat met uw computer te maken heeft. Dus wees welkom in Enschede voor al uw computer reparaties. 

Heb je je drankje over je toetsenbord gegooid? Of heb je je laptop op de grond laten vallen? Het is mogelijk dat de onderdelen in je laptop niet meteen kapot zijn gegaan, maar ze op een later moment het alsnog begeven. Bij De Computerman Twente kan je je computer kosteloos en geheel vrijblijvend laten onderzoeken op eventuele schade. Vaak kunnen we het probleem oplossen door een of meerdere defecte onderdelen te vervangen of te repareren. Dus als er een onderdeel van je computer kapot gaat, lost De Computerman Twente het op!

Foto met telefoon en kladblok

Onderzoekskosten á €50 komen te vervallen als wij voor je aan de slag mogen!

Foto met telefoon en kladblok

Welke reparaties wij uitvoeren voor jouw kapotte computer

Kun je momenteel niet je werk uitvoeren, leren voor je tentamen of die ene serie kijken omdat je een kapotte laptop of computer hebt? Bij De Computerman Twente bieden wij een uitgebreide diagnose en reparaties voor kapotte laptops en computers. Onze computermannen kunnen vele reparaties, die ervoor zorgen dat jouw kapotte laptop of computer weer gaat functioneren zoals jij gewend bent. 

Meer weten over de diagnoses en reparaties die wij uitvoeren voor kapotte computers en laptops? Neem dan contact met ons op!

Overzicht reparaties voor kapotte computers en laptops:

Hoe wij te werk gaan met jouw kapotte computer of laptop?

Stappenplan...

Reparatie De Computerman Twente

gratis onderzoek, mits we voor je aan de slag mogen

Als je bij ons komt of ons belt, vertellen we je graag dat het onderzoek bij ons kosteloos is, op voorwaarde dat je de reparatie of installatie bij ons laat uitvoeren. Besluit je toch niet de reparatie of installatie te laten doen, dan rekenen we een onderzoekstarief van €50.

Het bespreken van de mogelijkheden

Wij communiceren altijd eerst met jou wat onze bevindingen met betrekking tot jouw kapotte computer zijn en wat de totale kosten gaan bedragen.

Repareren en installeren

Na ons vooronderzoek en jouw akkoord op de totaalprijs, gaan wij aan de slag met jouw kapotte laptop of computer. Wij gaan ervoor zorgen dat alles netjes wordt afgehandeld, hiervoor staan wij garant. De betaling kan per PIN achteraf plaatsvinden.

Je computer weer als vanouds

Nadat jouw kapotte computer of laptop bij ons is langs geweest, zal die weer functioneren zoals je gewend was en kan je hem bij ons komen ophalen. Wij zijn pas tevreden als jij ook tevreden bent.

Computerhulp Oldenzaal

Bij De Computerman Twente helpen we ook graag aan huis!  Helaas was dit voor een tijdje niet mogelijk tijdens de corona pandemie, maar het kan en mag weer! Heb je een computerprobleem of heb je hulp nodig bij zaken als het installeren van je thuisnetwerk of nieuwe printer? De Computerman Twente komt naar je toe en lost het op!

alt=""
Foto met laptop

Hulp nodig met je kapotte laptop of computer?

Wij helpen je graag!

Heb jij een vraag?

Neem contact op!