fbpx

Computer repareren.

Mijn computer repareren...

Gaat je computer niet meer aan, heb je een virus op je computer of wordt je computer steeds langzamer? Zoek je een computerspecialist die jouw computer kan repareren?
Dan ben je bij De Computerman Twente aan het juiste adres.

De computerspecialisten van De Computerman Twente beschikker over ruime ervaring en staan bekend om snelle, persoonlijke en daadkrachtige service, speciaal voor particulieren. De specialisten hebben al meer dan vijf jaar ervaring in het repareren van computers.
Een probleem met een computer kan op zoveel verschillende manier ontstaan. Het kan te maken hebben met software, maar problemen met de hardware komen veelvuldig voor. Hardware zijn ze onderdelen van je computer.

Soms gaat een onderdeel in een computer kapot, waardoor de computer niet meer naar behoren werkt of helemaal niet meer opstart. Belangrijk is dat je niet direct in paniek raakt, maar contact opneemt met De Computerman Twente! In de meeste gevallen kunnen wij je computer repareren en alles weer herstellen naar zoals het was. En als dit niet het geval is doen we er alles aan om het zo goed mogelijk te herstellen. Wij kunnen nagenoeg alles als het gaat om computer reparatie.

Gratis onderzoek voorafgaand aan de reparatie

Wij zijn er om alle soorten computer reparaties uit te voeren. Vooronderzoek is bij ons altijd gratis en vrijblijvend. Een afspraak maak je gemakkelijk en snel.

Bespreken van de mogelijkheden

Voordat wij aan de reparatie beginnen communiceren wij altijd eerst naar jou wat onze bevindingen zijn en wat de kosten zijn. Vervolgens houden we je op de hoogte van verdere ontwikkelingen.

Computer repareren en installeren

Nadat het gratis vooronderzoek heeft plaatsgevonden en wij tot een akkoord zijn gekomen over de prijs, beginnen we met het repareren van jouw computer. Wij staan voor een nette afhandeling en een snelle reparatie. Er kan achteraf betaald worden op locatie per pin.

Hoe kan je een reparatie voorkomen?

Een reparatie voorkomen is beter dan genezen. Wij raden computerbeveiliging en regelmatig onderhoud aan.

  • Leg je computer niet op onveilige plekken neer, bijvoorbeeld in de buurt van huisdieren.
  • Pas op met vloeistoffen en etenswaren bij je computer.
  • Laat je computer regelmatig onderhouden. Hiermee verleng je de levensduur en kan je een computer reparatie voorkomen.

Tarieven

Het tarief hangt af van de reparatie die moet worden uitgevoerd en of er onderdelen moeten worden besteld. Elke computer reparatie is in principe uniek, daarom adviseren wij je om altijd contact op te nemen met ons en tevens gebruik te maken van het gratis vooronderzoek, voordat we jouw computer repareren. We kunnen gezamenlijk bespreken wat de beste aanpak is voor jouw probleem en wat de bijbehorende kosten zijn.

Veiligheid

Wij zien steeds vaker het probleem dat computers vol staan met onveilige programma’s. Deze programma’s zijn best gevaarlijk aangezien het virussen kunnen zijn die inbreuk willen maken op jouw privacy. Deze programma’s kunnen er tevens voor zorgen dat jouw computer gerepareerd moet worden. Dit is iets wat wij willen en moeten veranderen!

Heb jij een vraag?

Neem contact op!