fbpx

Tarieven.

De Computerman Twente Tarieven

Het tarief is afhankelijk van de werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd en of er nog onderdelen besteld moeten worden. Elk computerprobleem is in feite uniek, daarom adviseren we je om in alle gevallen geheel gratis en vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij kunnen dan samen bespreken hoe we je het beste kunnen helpen bij het computerprobleem dat je hebt en wat de bijbehorende kosten gaan worden.

Onderzoek is gratis.

en alles gaat in goed overleg

Waar je elders soms al €50,- betaald voor alleen een eerste onderzoek, is bij ons het eerste onderzoek volledig gratis. Je weet dus vooraf waar je aan toe bent. Ga je akkoord met een reparatie of installatie, dan is het minimale bedrag van afname €24,-. We starten niet eerder dan wanneer wij een akkoord van jou hebben. Alles gaat in goed overleg.

Wij communiceren te allen tijde eerst met jou wat onze bevindingen zijn, wat de bijbehorende kosten gaan worden en overleggen dan met jou over de verdere afwikkeling. De betaling achteraf (!) kan per PIN.

Foto met telefoon en kladblok

Liever geen onverwachte kosten?​

Ons vooronderzoek is áltijd gratis & vrijblijvend!

Foto met telefoon en kladblok

Computerhulp aan huis (op dit moment nog niet weer opgestart)

LET OP: op dit moment komen wij nog weer niet bij mensen aan huis i.v.m. voorzichtigheid omtrent COVID-19. Service bij ons op kantoor in Hengelo uiteraard wel gewoon mogelijk. Excuses voor het eventuele ongemak.

Voor afspraken aan huis worden altijd voorrijkosten in rekening gebracht volgens onderstaande tarieven. Het is ook mogelijk uw apparatuur door ons te laten ophalen en terug te laten brengen. 

We volgen de richtlijnen van de overheid en nemen hygiënemaatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. We zorgen er voor dat onze medewerkers weten wat ze moeten doen om gezond te blijven en zo hygiënisch mogelijk te werken. Onze medewerkers houden 1,5 meter afstand en vermijden fysiek contact.

Team Computerman Twente