fbpx
Whatsapp op telefoonscherm

Whatsapp maakt berichten verwijderen mogelijk!

Wie een verkeerde opmerking maakt op WhatsApp, zit straks niet meteen met de gebakken peren. Het wordt mogelijk om een bericht te wissen, zowel in een groepsapp als in een één-op-ééngesprek.

WhatsApp heeft de verandering vrijdag aangekondigd. Niet alleen teksten kunnen worden ingetrokken, ook foto’s, audioboodschappen, stickers, locatiegegevens en andere informatie. Wanneer je binnen zeven minuten je ‘ongelukje’ ontdekt, kun je straks je bericht verwijderen. Berichten die je succesvol verwijdert, zullen worden vervangen met het bericht ‘Dit bericht is verwijderd’ in de chat van de ontvanger(s). Je kunt berichten alleen verwijderen, binnen zeven minuten na verzending. Wanneer er zeven minuten zijn verstreken, is het niet langer mogelijk om berichten te verwijderen voor iedereen”, aldus de populaire chatapp.

Whatsapp meldt dat gebruikers berichten zowel in groepsgesprekken als in individuele chats kunnen verwijderen. Verder werkt de functie alleen als de zender en de ontvanger de nieuwste versie van de app bezitten op Android, iOS of Windows Phone. Er volgt geen verdere waarschuwing als het verwijderen niet voor alle deelnemers lukt.

Bron: telegraaf.nl

Gerelateerde artikelen

Foto met laptop

Hulp nodig met je computer of laptop?

Wij helpen je graag!

Heb jij een vraag?

Neem contact op!