fbpx
Spandoeken langs de weg

Samen sterk

Anita Morskieft en Erik Lozeman doen alweer ruim vier jaar zaken. Met succes! Anita is eigenaresse van Betaal je Maatje en Betaal de Oppas in Hengelo en Erik Lozeman staat aan het stuur van De Computerman Twente en Easy Computershop.

Inmiddels ruim vier jaar geleden ontmoetten Anita en Erik elkaar tijdens de leveranciersbijeenkomst van de Ledenservice van Carintreggeland. Tijdens de bijeenkomst werd duidelijk waar de Ledenservice met de bedrijven naar toe wilde in de toekomst. Dat zag er voor De Computerman Twente en Betaal je Maatje veelbelovend uit. Anita en Erik werden enthousiast omdat de Ledenservice toekomst zag in hun bedrijven. “En dat is nog steeds het geval. Daar zijn we trots op”, vertelt Anita. “Ik denk dat toen wij elkaar voor het eerst ontmoetten een goede basis is gelegd voor onze bedrijven.”

Onderling sparren

De tweede ontmoeting tussen Anita en Erik volgde snel. Om te kijken wat ze als bedrijf voor elkaar konden betekenen. Anita kon voor Betaal je Maatje en Betaal de Oppas wel een nieuwe laptop gebruiken, die snel werd geregeld door Erik. Anita omschreef zichzelf als digibeet, waarop Erik goed inspeelde met helder advies en een snelle service en levering. Anita is erg tevreden. Vice versa heeft Erik veel aan de onuitputtelijke bron van kennis van Anita. “We hebben een goede klik en we spreken regelmatig af om zakelijk te sparren. Zo heeft Anita bijvoorbeeld diverse overnames gerealiseerd en veel ervaring met verschillende situaties omtrent personeel bijvoorbeeld. Hierdoor heeft ze een enorme vracht aan kennis opgebouwd. Ik heb veel aan haar kijk, verhalen en adviezen”, aldus Erik.

Als digibeet in goede handen

Anita heeft inmiddels al menig desktop en laptop via De Computerman Twente en Easy Computershop gekocht. Erik en zijn collega’s denken van a tot z mee en ze werken met onderhoudsabonnementen. Namelijk zogenoemde beheerpakketten, waarmee ze op afstand ondersteuning kunnen bieden en anti-virus software leveren en installeren. “Voor slechts €15 per maand kan ik onbeperkt gebruik maken van hulp op afstand. Dat is het zeker waard. Bij alle computers die ik heb gekocht, koos ik ook voor een beheerpakket. Dat geeft me een fijn en rustgevend gevoel. Een voorbeeld: onlangs kreeg ik een e-mail waar ik geen goed gevoel bij had. Voor velen waarschijnlijk bekend; een mail die er gek en onbetrouwbaar uit ziet. Dus: even bellen met het team van De Computerman Twente en het probleem en mijn zorgen waren direct verdwenen. Ik wil niet meer zonder!”, vertelt Anita.

Spandoeken

De Computerman Twente en Betaal je Maatje en Betaal de Oppas versterken elkaar. Niet alleen qua diensten en door te sparren, maar de bedrijven hangen met twee spandoeken met de bedrijfslogo’s naast elkaar aan één van de drukst begaanbare wegen van Hengelo: de Weideweg. Dit is goed voor de naamsbekendheid. Erik: “We zijn de bewoners van dat pand erg dankbaar.”

Gerelateerde artikelen

Foto met laptop

Hulp nodig met je computer of laptop?

Wij helpen je graag!

Heb jij een vraag?

Neem contact op!