fbpx
Ziggo e-mailinstellingen - Belangrijke wijzigingen voor accountbeveiliging en apparaten

Veilig e-mailen vanaf 30 mei (Ziggo) – Reminder

Onlangs hebben klanten van Ziggo één of meerdere e-mails ontvangen met betrekking tot een wijziging die zij dienen door te voeren in hun e-mailconfiguratie. Het is van belang dat wanneer je gebruikmaakt van Ziggo voor het verzenden van e-mails, je aandacht besteedt aan het controleren van je e-mailinstellingen. Hieronder lees je wat er in die e-mail(s) staat.

Inhoud e-mail Ziggo:

Onlangs heb je een bericht ontvangen over het aanpassen van je e-mailinstellingen voor 30 mei. We zetten dan onveilige e-mailinstellingen uit. Dat doen we om de kans op misbruik van je account te verkleinen. Verander dus vóór 30 mei 2023 de instellingen van je e-mailprogramma. We helpen je daar stap voor stap bij. Als de instellingen niet worden aangepast, kun je geen e-mails meer versturen en ontvangen na 30 mei. 

Alle apparaten waarop je mailt aanpassen
Gebruik je e-mail op je computer, laptop, telefoon of tablet? Pas de instellingen aan op al je apparaten voor 30 mei. Staan je instellingen al goed, of gebruik je Ziggo Webmail? Dan hoef je niets te veranderen.

Hulp nodig? Wij helpen je graag!

We begrijpen dat het lastig kan zijn om de bovenstaande aanpassingen door te voeren als je weinig kennis hebt van computers. Bij De Computerman Twente kunnen we je hierbij helpen. Het enige wat je hoeft te doen is contact met ons opnemen. Dit kan door te bellen naar 0742033055 of een e-mail te sturen naar info@computermantwente.nl. We zorgen ervoor dat je de best mogelijke service ontvangt en dat al je problemen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Als je andere computerproblemen hebt, staan we ook voor je klaar!

reminder veilig e-mailen

Gerelateerde artikelen

Foto met laptop

Hulp nodig met je computer of laptop?

Wij helpen je graag!

Heb jij een vraag?

Neem contact op!