fbpx
Computer setup

Laat ons de GAME PC van je dromen bouwen!

Een geschikte computer vinden of zelf bouwen is niet gemakkelijk als je er weinig of geen verstand van hebt. Het kan ook zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Wij van De Computerman Twente zijn er op gericht om de GAME PC van je dromen te bouwen! Let op: dit artikel is gebaseerd op GAME PC’s en niet op GAME LAPTOPS.

Onze geheel vrijblijvende werkwijze

Iedere gamer heeft zijn of haar eigen wensen. Daarom adviseren wij altijd geheel vrijblijvend contact met ons te zoeken. We zullen dan eerst aanhoren wat je wensen zijn. Vervolgens gaan wij op zoek naar de geschikte onderdelen en maken wij een prijsopgave voor je. Je weet dus vooraf waar je aan toe bent en bent uiteraard helemaal niets verplicht! Pas als je instemt met onze prijsopgave, gaan wij voor je aan de slag met de samenstelling van jouw GAME PC. Wij streven er naar om binnen 3 werkdagen je GAME PC gereed te hebben. Ook kunnen wij voorzien in beveiliging van je computer of de aanschaf van bijvoorbeeld Microsoft Office pakketten. Betalen kan achteraf per PIN.

Waarom De Computerman Twente?

Het bedrijf ‘De Computerman Twente’ bestaat uit 5 personen. Wij vullen elkaar uitstekend aan op het gebied van computertechnologie. Zo zijn wij dagelijks bezig met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van IT. Ook staan wij van De Computerman Twente bekend om onze persoonlijke benadering. Voor alle soorten reparaties, installaties en diverse specialistische adviezen ben je bij De Computerman Twente op het juiste adres.

Gereviseerd of volledig nieuw? Alles is mogelijk!

Het kan zijn dat je budget niet toelaat alle onderdelen nieuw te bestellen. Wij snappen dat, want GAME PC’s zijn over het algemeen niet goedkoop. Wat we kunnen doen is kijken of we een GAME PC kunnen samenstellen waarvan een gedeelte gebruikte onderdelen bevat en een gedeelte nieuwe onderdelen. Uiteraard weet jij vooraf welke onderdelen gebruikt zijn en welke nieuw. Op gebruikte onderdelen geven wij geen garantie, maar dat zie je natuurlijk ook terug in de prijs. Vrij regelmatig bouwen wij ook GAME PC’s vooraf, die wij dan te koop zetten op Marktplaats of onze Facebook pagina. Vrij regelmatig hebben wij ook BUDGET GAME PC’s op voorraad, voor mensen met een klein budget. Houd daarom beide pagina’s goed in de gaten of er iets voor je bij zit!

Losse onderdelen bestellen ook mogelijk?

Onderdelen bestellen bij ons is alleen mogelijk als we ze ook voor je mogen inbouwen. Neem in alle gevallen geheel vrijblijvend contact met ons op om te overleggen wat wij voor je kunnen betekenen.

Contactinformatie

Voor vragen en/of opmerkingen kun je De Computerman Twente tijdens kantoortijden telefonisch bereiken op 074 203 3055. Ook kun je het contactformulier op onze website invullen, dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

Team De Computerman Twente

De Computerman Twente
De Computerman Twente

Gerelateerde artikelen

Foto met laptop

Hulp nodig met je computer of laptop?

Wij helpen je graag!

Heb jij een vraag?

Neem contact op!