fbpx
Reclame van De Computerman Twente op het voormalige pand van Artras Hengelo. In goed overleg met nieuwe huurder geplaatst.

Einde Artras Hengelo, welkom bij De Computerman Twente

Wij hebben via meerdere wegen vernomen dat het computer reparatiebedrijf Artras in Hengelo recentelijk zijn deuren heeft gesloten. Dit is onder andere vanwege de toekomstige sloop van het pand. Daarnaast hebben we in goed overleg met de eigenaar al meerdere keren flinke stapels visitekaartjes van De Computerman Twente op zijn balie mogen achterlaten de afgelopen jaren, omdat de heer aan ons kenbaar maakte te willen gaan stoppen. Sinds medio november/december 2023 is het pand gesloten en vinden er geen activiteiten meer plaats op de locatie Krabbenbosweg 127. Ook is Artras niet meer te vinden in het handelsregister van de Kamer van Koophandel.

Op dit moment wordt het gebouw tijdelijk gebruikt als opslagplaats voor planten, in afwachting van de uiteindelijke sloop. Tijdens deze tijdelijke periode kregen we de gelegenheid aangereikt om onze reclame op het pand te plaatsen, na overleg met onder andere de woningcorporatie en de nieuwe tijdelijke huurder. Medio april 2024 is onze reclame weer van het pand verwijderd, de verwachting is dat het pand in mei 2024 gesloopt gaat worden.

Dit nieuws kan voor veel klanten van Artras als een verrassing komen en mogelijk wat ongemak met zich meebrengen. Maar geen zorgen, wij bij De Computerman Twente staan klaar om alle voormalige klanten van Artras te verwelkomen en hen de dezelfde hoogwaardige service en expertise op het gebied van computerreparatie en installatie te bieden. Het tijdperk van Artras in Hengelo lijkt voorbij, maar u bent van harte welkom bij De Computerman Twente aan de Piet Heinstraat 81, tevens in Hengelo.

Wat betekent het einde van Artras Hengelo voor jou?

Het einde van Artras Hengelo betekent dat je misschien op zoek moet naar een nieuw vertrouwd adres voor al je computerreparaties en onderhoud. Wij begrijpen dat het opbouwen van een nieuwe vertrouwensband met een reparatiebedrijf tijd kost. Bij De Computerman Twente is ons streven dit proces zo soepel en gemakkelijk mogelijk te maken voor alle voormalige klanten van Artras.

Waarom kiezen voor De Computerman Twente?

  • Ervaring: Wij hebben jarenlange ervaring in het repareren van computers van diverse merken en modellen.
  • Klantgerichtheid: Jouw tevredenheid staat bij ons voorop. We luisteren naar je behoeften en bieden oplossingen op maat.
  • Transparantie: Geen verborgen kosten of onaangename verrassingen. We communiceren duidelijk over de werkzaamheden en de kosten.

We begrijpen dat het einde van Artras Hengelo misschien een beetje onverwacht komt, maar we willen je verzekeren dat je bij De Computerman Twente in goede handen bent. Ons adres: Piet Heinstraat 81 in Hengelo.

Reclame van De Computerman Twente op het voormalige pand van Artras Hengelo. In goed overleg met nieuwe huurder geplaatst.
Reclame van De Computerman Twente op het voormalige pand van Artras Hengelo. In goed overleg met de nieuwe tijdelijke huurder van dit pand geplaatst. Wij hebben ons hier dus niet zelf gevestigd.

Neem contact op

Klaar om de overstap te maken of heb je meer informatie nodig? Neem gerust contact met ons op. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen met al je computerproblemen. Bij De Computerman Twente is iedereen die na het einde van Artras Hengelo op zoek is naar een betrouwbare partner voor computerhulp, van harte welkom. Samen zorgen we ervoor dat de overgang zo naadloos mogelijk verloopt. We kijken ernaar uit om je te mogen verwelkomen bij De Computerman Twente.

Contactinformatie

Neem contact met ons op via 0742033055, stuur een e-mail naar info@computermantwente.nl, bezoek onze website www.computermantwente.nl, bekijk onze Google pagina of kom gewoon langs bij ons aan de Piet Heinstraat 81 in Hengelo. We zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 8:30 tot 17:30. De mogelijkheden zijn eindeloos en je apparaat is binnen no-time weer gerepareerd.

Gerelateerde artikelen

Foto met laptop

Hulp nodig met je computer of laptop?

Wij helpen je graag!

Heb jij een vraag?

Neem contact op!