fbpx
Computerwinkel Losser

Computerwinkel Losser

Door Erik Lozeman op 30 juni 2024 | 4 minuten leestijd | 

Welkom bij De Computerman Twente! Woon je in Losser en ben je op zoek naar een betrouwbare computerwinkel voor je computer reparaties, installaties of onderhoud? Zoek niet verder. Bij De Computerman Twente in Hengelo bieden we hoogwaardige diensten en producten aan, speciaal voor jou als inwoner van Losser. Ontdek waarom het de moeite waard is om de korte rit naar Hengelo te maken en ervaar onze uitstekende service.

Waarom vanuit Losser naar Hengelo voor computerhulp?

Wij van De Computerman Twente in Hengelo zijn een team van 5 betrokken Computermannen, waar het woord Noaberschap nog fier overeind staat. We staan niet voor niets als beste aangeschreven op Google voor hulp bij particuliere en kleinzakelijke klanten. Bij De Computerman Twente begrijpen we hoe frustrerend computerproblemen kunnen zijn. Onze Computermannen staan 6 dagen per week klaar om elk probleem op te lossen, van hardwarestoringen tot softwareproblemen. We gebruiken alleen hoogwaardige onderdelen en garanderen dat je computer snel en soepel wordt gerepareerd. Dus ben je op zoek naar een computerwinkel Losser? Maak een ritje naar Hengelo.

Klantgericht en lokaal betrokken

Onze “Noabergerichte” benadering maakt ons uniek. We nemen de tijd om jouw specifieke behoeften te begrijpen en bieden op maat gemaakte oplossingen. Of het nu gaat om advies bij de aanschaf van een nieuwe computer, hulp bij het installeren van software of de reparatie van je laptopscherm wij staan voor je klaar. Hoewel we gevestigd zijn in Hengelo, voelen we ons sterk verbonden met de gemeenschappen in de omliggende regio’s, waaronder Losser. Ons doel is om ook voor onze klanten in Losser de eerste keuze te zijn voor al hun computerbehoeften.

Thijs de Vries van De Computerman Twente
Thijs de Vries van De Computerman Twente

Veel gestelde vragen

Wat zijn de openingstijden van De Computerman Twente?

Wij zijn van maandag tot en met zaterdag van 8:30 tot 17:30 geopend aan de Piet Heinstraat 81 in Hengelo.

Welke specifieke diensten biedt De Computerman Twente aan?

Reparaties, installaties en onderhoud aan desktops, computers, pc’s en laptops.

Kan ik zonder afspraak terecht bij De Computerman Twente?

Ja, je kunt zonder afspraak bij ons terecht. We stellen het echter op prijs als je van tevoren even belt. Zo kunnen we rekening houden met je komst in onze planning.

Biedt De Computerman Twente ook hulp op afstand?

Ja, wij bieden in bepaalde gevallen ook hulp op afstand. Neem hiervoor contact met ons op.

Hoe lang duurt een gemiddelde reparatie bij De Computerman Twente?

De duur van een reparatie kan variëren. Ons doel is om alle reparaties binnen één werkdag klaar te krijgen.

Biedt De Computerman Twente garantie op reparaties?

Ja, wij bieden garantie op reparaties. Vraag naar de garantie bij jouw specifieke reparatie.

Wat moet ik doen als mijn computer niet meer opstart?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via 0742033055 of info@computermantwente.nl

Hoe kan ik contact opnemen met De Computerman Twente?

Bellen kan op 0742033055. E-mailen kan op info@computermantwente.nl.

Hoe bereik je ons het snelste?

Via de N735: Neem de N735 richting Hengelo. Het is een snelle route die je direct naar ons brengt. Volg de borden richting het centrum van Hengelo en je vindt ons gemakkelijk. Let op: we zitten buiten het centrum, dus maak je geen zorgen over onnodige parkeerkosten.

Via de A1: Als je liever over de snelweg reist, neem dan de A1 richting Hengelo. Neem de afslag Hengelo en volg de borden naar het centrum. Vanaf de afrit is het slechts een paar minuten rijden naar onze locatie.

Openbaar vervoer: Er zijn regelmatige bus- en treinverbindingen tussen Losser en Hengelo. Vanaf het centraal station van Hengelo kun je een korte busrit of een leenfiets nemen naar onze winkel aan de Piet Heinstraat 81.

Parkeren: Bij De Computerman Twente hoef je je geen zorgen te maken over parkeren. We hebben voldoende gratis parkeergelegenheid direct voor de deur, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over waar je je auto laat.

Navigatie: Gebruik je een navigatiesysteem? Voer gewoon ons adres in en je wordt rechtstreeks naar onze deur geleid. Ons adres is eenvoudig te vinden en goed aangegeven. Kun je het onverhoopt toch niet vinden? Bel ons gewoon even op 074 203 3055.

Conclusie

Ben je op zoek naar een betrouwbare computerwinkel in de buurt van Losser? Kom dan naar De Computerman Twente in Hengelo. Wij bieden deskundige reparaties en een klantgerichte benadering die je nergens anders vindt. Bezoek ons vandaag nog en ervaar zelf waarom al zoveel mensen uit Losser voor ons kiezen.

Contactinformatie

Neem contact met ons op via 0742033055, stuur een e-mail naar info@computermantwente.nl, bezoek onze website www.computermantwente.nl, bekijk onze Google pagina of kom gewoon even gezellig langs bij ons aan de Piet Heinstraat 81 in Hengelo. We zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 8:30 tot 17:30. De mogelijkheden zijn eindeloos en je apparaat is binnen no-time weer gerepareerd.

Gerelateerde artikelen

Foto met laptop

Hulp nodig met je computer of laptop?

Wij helpen je graag!

Heb jij een vraag?

Neem contact op!