fbpx

Computerhulp nodig? Zo geregeld

Gaat het scherm van je computer ineens op zwart? Of zie je allemaal rare vlakken op je beeldscherm? Geen paniek. Met de computerhulp van De Computerman Twente is jouw computer binnen de kortste keren weer de oude.

Van alle markten thuis met computerhulp

Doet je computer niet wat je gewend bent of heb je hulp nodig bij het installeren van een programma? Of iets anders met betrekking tot je computer? Dan ben je bij De Computerman Twente aan het juiste adres. Wij bieden PC hulp in allerlei soorten en maten.

Heeft je computer bijvoorbeeld een nieuw programma nodig? Dan staan wij voor je klaar. Het installeren van nieuwe programma’s kan soms ingewikkeld zijn en verschillende moeilijke stappen vereisen. Daar weten ons team van computerspecialisten wel raad mee.

Heb je computerhulp nodig omdat je harde schijf is gecrasht? Ook dan kan je gewoon bij ons aankloppen. Wij kijken samen wat er aan de hand is, stellen de oorzaak vast en lossen het probleem supersnel voor je op. Handig toch?

Je computer snel weer de oude met onze computerhulp

Het scherm van je computer gaat ineens op zwart. Oh nee, al die belangrijke documenten die je natuurlijk net weer niet hebt opgeslagen. Je stresslevel schiet door het dak!

Geen stress, wij helpen je weer op weg. Voor het repareren van je computer ben je bij ons in Hengelo aan het juiste adres. Je computer is bij ons in goede handen en supersnel weer de oude.

Maak direct een afspraak of breng je computer bij ons binnen. Wij kijken gelijk wat we voor je kunnen doen en hoe we je laptop weer aan de praat kunnen krijgen. Zo kan jij binnen no-time die documenten even een extra keer opslaan en/of direct weer aan het werk.

Eerste uur onderzoek altijd gratis, mits wij voor je aan de slag mogen

Paniek, je computer is gecrasht. Je hebt computerhulp nodig want die belangrijke documenten heb je morgen direct weer nodig. Je gaat naar een expert en laat je computer achter.

Heb jij vaak het gevoel dat na een reparatie ook ineens allemaal andere onvoorziene kosten komen bovendrijven? Niet met de computer reparatie service van Team De Computerman Twente. Als je bij ons komt of ons belt, vertellen we je graag dat het onderzoek bij ons kosteloos is, op voorwaarde dat je de reparatie of installatie bij ons laat uitvoeren. Besluit je toch niet de reparatie of installatie te laten doen, dan rekenen we een onderzoekstarief van €50. We zitten gevestigd aan de Piet Heinstraat 81 in Hengelo, Overijssel.

Wij doen onderzoek, stellen een plan op en schetsen een kostenplaatje. Dit leggen we eerst aan je voor en jij kan altijd nog beslissen of je daar mee akkoord gaat of niet.

Weet precies hoeveel de reparatie van je computer gaat kosten en kom niet voor vervelende verassingen te staan. Zo kan jij jouw computer met een gerust hart achterlaten én repareren wij je laptop in een handomdraai. Alles gaat altijd in goed overleg.

Waar kan je De Computerman Twente vinden?

Voor laptop reparatie en desktop reparatie kan je bij onze reparatieafdeling aan de Piet Heinstraat 81 terecht. In het Twentse Hengelo, tussen Enschede en Borne, vind je onze winkel voor al jouw reparatiehulp.

Kom je uit de omgeving van Hengelo en heb jij dringend hulp nodig bij met jouw laptop reparatie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Loop direct bij ons binnen of maak online een afspraak. Wij zijn op veel manieren te bereiken, bijvoorbeeld door te bellen naar 0742033055 of te e-mailen naar info@computermantwente.nl. Ook kun je het contactformulier onderaan deze pagina invullen, dan helpen we je snel weer op weg.

Computerhulp nodig?

Heb jij dringend hulp nodig met het installeren van nieuwe programma’s of heeft je computer een virus opgelopen? Voor alle computer vraagstukken ben je bij ons aan het juiste adres. Ook kun je onze landelijke webshop bekijken via www.easycomputershop.nl.

Van Windows computers tot Apple MacBooks en van het installeren van e-mail tot informatie over het gebruik van onze site. Bij ons vind je de juiste hulp die jij zoekt.

Loop binnen in onze winkel of maak een afspraak op onze website. Zo kun jij direct terecht en gaan wij uitzoeken wat we voor jou kunnen doen. Dat klinkt goed toch?

Gerelateerde artikelen

Foto met laptop

Hulp nodig met je computer of laptop?

Wij helpen je graag!

Heb jij een vraag?

Neem contact op!