fbpx

Beheer

Begin 2020 zijn wij bij De Computerman Twente gestart met een nieuw concept. Dit concept dient als aanvulling op onze huidige dienstverlening. Tegen marktconforme prijzen kunnen wij u nu 3 verschillende beheerpakketten aanbieden. In het overzicht hieronder kunt u de pakketten met elkaar vergelijken. (op dit moment alleen voor Windows mogelijk!)


Gratis

Dit is het enige kosteloze pakket van de drie. Wij installeren op uw computer een klein stukje software. Dit is een stukje software waarmee u zéér gemakkelijk direct gratis contact kunt leggen (met een medewerker van) De Computerman Twente door middel van een icoon op uw beginscherm (bureaublad). Dit pakket is op elk moment gemakkelijk op te hogen naar een van de betaalde pakketten: VEILIG of VEILIG + HULP OP AFSTAND.


VEILIG

Dit pakket heeft minimaal dezelfde functionaliteiten als het GRATIS pakket. Aangezien u tegenwoordig online vrijwel nergens meer veilig bent, bevat het VEILIG pakket ook actieve antivirus en anti-malware beveiliging. Zie het als een (extra) slot op uw “computerdeur”. Garanties geven wij niet, maar met dit pakket is uw online veiligheid zo goed als gewaarborgd. Deze software beheren wij op afstand en u hoeft verder niets te doen! Hoe gemakkelijk is dat? Kosten: €7,50 per maand, per apparaat. (Eventuele extra kosten voor handmatige reparaties of handelingen niet inbegrepen)


VEILIG + HULP OP AFSTAND

Heeft u regelmatig kleine vragen, kleine problemen of andere ongemakkelijkheden? Dan is dit pakket voor ú het meest geschikt. Naast alle functionaliteiten van de twee eerder genoemde pakketten, ontvangt u bij dit pakket onbeperkt service op afstand! Met dit pakket kunt u contact met ons opnemen waarna wij uw computer op afstand overnemen om u verder te helpen. Kosten: €15,00 per maand, per apparaat. (Eventuele extra kosten voor handmatige reparaties of handelingen niet inbegrepen)

  GRATIS   VEILIG VEILIG + HULP OP AFSTAND
Passieve monitoring van uw computer  ✘
Actieve monitoring van uw computer
Bureaubladicoon voor snel contact
Technische bewaking
Anti-virus bewaking
Onbeperkt virus verwijdering
Onbeperkt periodieke virus-scans
Anti-malware bewaking
Onbeperkt malware verwijdering
Onbeperkt periodieke malware-scans
Firewall bewaking
Hardware bewaking
Opslagruimte bewaking
Windows crashes
Applicatie crashes
Onbeperkt hulp op afstand bij softwarematige problemen

ADDITIONELE INFORMATIE

Een deel van ons beheerpakket bestaat uit de meest uitgebreide, Award-winnende computerbeveiliging. Onze softwareleverancier Emsisoft heeft grote klanten als CNN, BBC, The New York Times en The Wall Street Journal. Het bijwerken van uw beveiliging gaat automatisch, dus u bent te allen tijde volledig voorzien van de nieuwste en zwaarste beveiliging op uw computer.

Wij krijgen ook vaak de vraag: “Waarom betalen voor iets dat ook gratis kan?” daarover hebben wij dit artikel geschreven.

Bel mij terug

Laat hieronder uw contactgegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

MIJN DIENSTEN:
Computeradvies
APK/opschonen
Back-up
E-mailproblemen
Installeren PC
Installeren software
Instellingen software
Internetverbinding probleem oplossen
Vastgelopen Computer herstellen
(vastgelopen) updates uitvoeren
Virus verwijderen

KENNISGEBIEDEN/PLATFORM/MERK
Android
IOS (Apple)
Windows 7*
Windows 8
Windows 10
Windows Mobile
Windows XP*
Windows Vista*

*ondersteuning (binnenkort) niet meer aanwezig)

KENNISGEBIEDEN SOCIAL MEDIA
Facebook
Twitter
Instagram
LinkedIn (zakelijk)
YouTube
Snapchat