Wij weten als geen ander hoe vervelend het is als jouw desktop of laptop kapot gaat. Door onze ruime ervaring in de branche staan ​​wij bekend om onze snelle, persoonlijke en daadkrachtige service, vooral gericht op particulieren. Omdat we alleen op afspraak werken, hebben we alle tijd voor iedereen om problemen en mogelijke oplossingen te bespreken. Bij ons is het eerste uur onderzoek vooraf geheel gratis en vrijblijvend. Heb je computerhulp nodig bij het repareren van je laptop, het verwijderen van een virus, het vervangen van een kapot scherm of heb je gewoon een deskundige op het gebied van computers nodig? Bij De Computerman Twente staan we voor jou klaar om je te helpen!

Computerhulp aan huis

Is je laptop of desktop niet makkelijk mee te nemen? Geen enkel probleem, wij komen naar je toe! Bij jou aan huis komen om te helpen met computers is wat wij super tof vinden! Al onze andere bestaande diensten blijven zoals ze zijn. Dus wil je je thuisnetwerk optimaliseren, je nieuwe printer op het netwerk installeren of heb je andere computerproblemen die niet bij ons op kantoor opgelost kunnen worden? Of heb je moeite met lopen? Dan komen wij bij je thuis om je te helpen. Wij komen naar Enschede, Hengelo, Delden, Haaksbergen, Oldenzaal en alle andere Twentse steden.

Computerhulp nodig?

Zo kunnen wij je helpen bij het volgende:

 • Kapotte computer
  Soms raakt na verloop van tijd iets in jouw computer beschadigd, zodat het niet meer kan opstarten. Raak dan niet meteen in paniek! Wij van De Computerman Twente in Hengelo staan voor je klaar. In de meeste gevallen kunnen we alles terugzetten naar hoe het was. Mocht dit niet het geval zijn, dan zullen wij ons best doen om deze zo goed mogelijk voor je te herstellen.
 • Trage computer
  Helaas kan jouw computer door ouderdom en andere oorzaken traag worden. Het kan ook een combinatie van verschillende punten zijn, waardoor de computer in zijn geheel langzaam lijkt en misschien zelf ook wel zo is. Gelukkig kan dit vaak verholpen worden met de juiste computerhulp.
 • Schade computer
  Een computer bestaat uit heel veel verschillende onderdelen. Defecte onderdelen kunnen ervoor zorgen dat je computer niet meer werkt zoals je gewend bent. Dit kunnen wij in de meeste gevallen oplossen door de defecte onderdelen te vervangen of een aanpassing te doen. Mocht er bij jouw computer een onderdeel kapot gaan, dan zijn wij er om dit te vervangen of te repareren en de computer weer werkend te krijgen.
 • Crash computer
  Helaas is er niet één oorzaak te noemen om een crash gelijk op te kunnen lossen. Er zijn verschillende oorzaken waarom een computer crasht of vastloopt. Maar gelukkig is een computercrash vaak te verhelpen door ons.
 • Virus
  Helaas zijn er heel veel verschillende soorten virussen waardoor jouw computer niet meer (goed) werkt. Maar gelukkig zijn veel computervirussen vaak te verhelpen. Wij controleren jouw computer op virussen en verwijderen het virus voor jou.
 • Programma installeren
  Op een computer kunnen aardig veel verschillende programma’s worden geïnstalleerd, dit kan soms ingewikkeld zijn omdat je niet altijd weet wat en hoe je iets installeert. Wij kunnen hoofdpijn voorkomen door alle benodigde programma’s voor jou te installeren.
 • Reparaties van je computer
  Ook voor al jouw andere reparaties zijn wij beschikbaar in Enschede, Oldenzaal en Hengelo!

Meer weten?

Wil je meer weten en kijken wat de verdere stappenplannen zijn van onze diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Woon je in de regio Twente en heb je hulp nodig met je computer? Dan ben je bij De Computerman Twente aan het juiste adres! Woon je in Enschede, Hengelo, Borne, Delden, Oldenzaal of een van de Twentse dorpen, dan is een uitstapje al snel aan de orde. Wij lossen al jouw computerproblemen op en bieden als het nodig is nieuwe en refurbished laptops en desktops aan onder de landelijke handelsnaam Easy Computershop.