fbpx

Smartphone

“HELP! IK HEB PROBLEMEN MET MIJN SMARTPHONE!”

SMARTPHONE REPARATIE & ONDERSTEUNING

Apps gebruiken, e-mail instellen of apps downloaden: hoe gaat dat eigenlijk op een smartphone? Wij komen graag bij u langs om u dit te laten zien en uit te leggen. Wij nemen alles met u door en help u bij al uw vragen. Wij geven graag handige tips zodat u in de toekomst alles zelf kunt regelen. Vragen waar wij regelmatig support bij verlenen:

HOE WERKT MIJN SMARTPHONE?

Dit is natuurlijk een hele terechte vraag. Vaak koopt u een smartphone in de winkel en ontbreekt dan het stukje ondersteuning dat wij u wel kunnen bieden. Wij kunnen u de basis-kneepjes van uw smartphone leren en gaan net zo lang en geduldig door, totdat u alles zelf kunt.

HOE MOET IK APPS INSTALLEREN?

Een smartphone draait vrijwel volledig op apps, dit is een afkorting van applicaties. U heeft deze applicaties nodig om uw smartphone goed te kunnen gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan buienradar om het weer te zien, internetbankieren, een spelletje doen of internetten. Het is daarom natuurlijk wel van belang om te weten hoe u deze apps zelf kunt installeren. Wij kunnen u daarbij helpen!

HOE STEL IK MIJN E-MAIL OP MIJN SMARTPHONE IN?

Hoe gemakkelijk is het, om met uw smartphone in uw hand op de bank, tijdens het televisie kijken uw mail nog even te checken? Juist! Daarom is het fijn als uw mail dan ook goed werkt. Het kan een behoorlijke pittige klus zijn om zelf uw mail in te stellen op uw smartphone, daarom helpen wij graag!

HOE KAN IK FOTO’S VAN MIJN SMARTPHONE OP MIJN COMPUTER OPSLAAN?

Bent u op vakantie geweest en heeft u een heleboel foto’s gemaakt met uw smartphone? Dan wilt u deze natuurlijk ook bewaren. Om uw foto’s te back-uppen (veiligstellen in de volksmond) kunnen wij u hierin handigheid bijbrengen. Wij leggen u uit hoe u uw foto’s kunt veiligstellen en laten het u vervolgens zelf doen, zodat wanneer wij weg zijn u het ook zelf kunt!

WAAROM IS MIJN SMARTPHONE ZO SNEL LEEG?

Een veelvoorkomende vraag, met vaak hetzelfde antwoord. Net als bij een laptop, kan het zijn dat uw accu zijn beste tijd heeft gehad. Wij kunnen u helpen met het vervangen van uw accu. Zodat u niet na 10 minuten al met een lege smartphone op de bank zit, dit voorkomt veel ergernissen.

 

NEEM IN ALLE GEVALLEN CONTACT MET ONS OP!

Het kan zijn dat uw vraag niet in dit stuk beschreven staat. Daarom adviseren wij u in alle gevallen geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen, zodat wij met u kunnen doornemen of wij u kunnen helpen bij uw probleem en kunnen bespreken wat de bijbehorende kosten hiervoor zijn. Wij hebben ook een tarievenpagina waar u alvast het een en ander aan prijzen kunt inzien, maar soms kan dit afwijken van het daadwerkelijke bedrag, omdat elk computerprobleem in feite uniek is. Het kan een simpel op te lossen probleem zijn maar ook een verzameling van factoren en alles daartussenin.