fbpx

Printer

“HELP! IK HEB PROBLEMEN MET MIJN PRINTER!”

HULP BIJ PRINTERPROBLEMEN

Net een nieuwe printer gekocht? Dan wilt u deze natuurlijk zo snel mogelijk gaan gebruiken om bijvoorbeeld uw trouwfoto’s of vakantiefoto’s uit te printen… Maar hoe sluit u deze nou aan? Welke software moet u installeren? De Computerman Twente geeft u graag tips en helpt u bij het instellen van uw computer. Een greep uit de door ons te leveren service bij uw printer:

HULP BIJ PRINTER-INSTALLATIE

U heeft net een nieuwe printer gekocht en geen zin, tijd of kennis om deze te installeren. Dan bent u bij ons op het juiste adres! Wij willen u graag helpen bij het aansluiten en installeren van uw printer.

PRINTERINSTELLINGEN NALOPEN

Er zijn veel verschillende manieren om uw bestanden te printen. Wilt u foto’s ‘staand’ of ‘liggend’ afgedrukt hebben? In ‘zwart-wit’ of ‘kleur’? En wilt u ‘dubbelzijdig’ of ‘enkelzijdig’ printen? De Computerman Twente laat u zien hoe u dit soort zaken zelf kunt instellen.

FOUTMELDINGEN OP DE PRINTER VERHELPEN

Lukt het u niet (meer) om af te drukken? Krijgt u vreemde foutmeldingen of komen er bijvoorbeeld alleen maar lege velletjes papier uit de printer rollen? De Computerman Twente is snel ter plaatse om dit soort problemen voor u op te lossen. (LET OP: geen hulp bij hardware-problemen zoals leeggelopen cartridges, storingen na vastzittend papier, reinigen van het apparaat etc.)

 

NEEM IN ALLE GEVALLEN CONTACT MET ONS OP!

Het kan zijn dat uw vraag niet in dit stuk beschreven staat. Daarom adviseren wij u in alle gevallen geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen, zodat wij met u kunnen doornemen of wij u kunnen helpen bij uw probleem en kunnen bespreken wat de bijbehorende kosten hiervoor zijn. Wij hebben ook een tarievenpagina waar u alvast het een en ander aan prijzen kunt inzien, maar soms kan dit afwijken van het daadwerkelijke bedrag, omdat elk computerprobleem in feite uniek is. Het kan een simpel op te lossen probleem zijn maar ook een verzameling van factoren en alles daartussenin.