fbpx
De Computerman Twente

Onderzoekskosten

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en professionele computer reparatieservice, ben je bij De Computerman Twente aan het juiste adres. Al jarenlang staan wij bekend om onze uitstekende service en expertise op het gebied van computerreparaties. We zetten ons altijd in om onze klanten tevreden te stellen en hun problemen op te lossen tegen een redelijke prijs, tot voorkort altijd zonder onderzoekskosten.

Echter, zoals bij elk bedrijf, moeten we soms onze beleidsregels aanpassen om ervoor te zorgen dat we onze diensten op de best mogelijke manier kunnen leveren. Daarom hebben we recentelijk besloten om een verandering aan te brengen in ons beleid met betrekking tot onderzoekskosten.

Nog steeds gratis onderzoek, maar dan anders

Als je nu bij ons komt of ons belt, vertellen we je graag dat het onderzoek bij ons kosteloos is, op voorwaarde dat je de reparatie of installatie bij ons laat uitvoeren. Besluit je toch niet de reparatie of installatie te laten doen, dan rekenen we een onderzoekstarief van €50. Dit bedrag kun je betalen bij het ophalen van je apparaat. We begrijpen dat dit misschien vervelend kan zijn, maar onthoud dat je altijd nog de vrijheid hebt om te kiezen of je het wel of niet door ons wilt laten onderzoeken. Je komt immers voor de reparatie of installatie van je apparaat, toch?

Voorbeeld

Stel je voor: je laptop toont een foutmelding met een blauw scherm en witte letters. Je belt ons met de vraag of dit nog te verhelpen is. We vragen je vriendelijk om de laptop langs te brengen voor onderzoek. Je bent in de basis van plan om het apparaat weer operationeel te krijgen. Wij gaan aan de slag om te achterhalen wat er aan de hand is en we geven je een prijsopgave en een indicatie van de benodigde tijd voor de reparatie.

Besluit je om de reparatie of installatie te laten uitvoeren, dan komen de €50 onderzoekskosten te vervallen. Dan betaal je alleen de afgesproken reparatie-en/of installatiekosten. Maar als je besluit om de reparatie of installatie niet uit te laten voeren, hebben wij wel tijd geïnvesteerd en brengen we je €50 in rekening. Wat je vervolgens beslist, is helemaal aan jou. Maar op die manier krijgen wij in ieder geval iets terug voor onze kostbare tijd.

Gebruikelijk in de computerwereld

Het is ook belangrijk om te vermelden dat het in rekening brengen van onderzoekskosten een gebruikelijke praktijk is in de computerwereld. Veel andere bedrijven rekenen ook een vergoeding voor het onderzoeken van computers, ook als er uiteindelijk geen reparatie wordt uitgevoerd. We hebben deze beslissing genomen om ervoor te zorgen dat we onze klanten de best mogelijke service kunnen blijven bieden. Op die manier kunnen wij onze tijd beter inzetten voor mensen die wél iets willen laten doen.

Vragen? Neem contact met ons op!

Als je nog vragen hebt over ons nieuwe beleid met betrekking tot onderzoekskosten, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden en je te voorzien van de nodige informatie. Bedankt voor je begrip en blijf rekenen op De Computerman Twente voor al je computerreparaties!

Contactinformatie

Neem contact met ons op via 0742033055, stuur een e-mail naar info@computermantwente.nl, of bezoek onze website www.computermantwente.nl. Neem ook een kijkje op onze Google pagina. Langs komen bij ons aan de Piet Heinstraat 81 in Hengelo is natuurlijk ook prima. We zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 8:30 tot 17:30. De mogelijkheden zijn eindeloos en je apparaat is binnen no-time weer gerepareerd.

Gerelateerde artikelen

Foto met laptop

Hulp nodig met je computer of laptop?

Wij helpen je graag!

Heb jij een vraag?

Neem contact op!