Zoals iedereen wel bekend, zit Nederland in een verzwaarde lockdown om de verspreiding van het coronavirus verder in te dammen. Vrijwel alle niet-essentiële winkels zijn inmiddels gesloten tot minimaal 19 januari 2021. Wij als computerreparatiebedrijf zijn (gelukkig) uitgesloten van deze lockdown, bijvoorbeeld om ‘de thuiswerkenden’ te kunnen blijven voorzien van goed werkende apparatuur. Wij blijven voor je klaarstaan zolang wij onze werkzaamheden, al dan niet in aangepaste vorm, kunnen blijven uitvoeren. Uiteraard nemen wij hierbij de grootst mogelijke voorzichtigheid in acht!

Het belang van een goed werkende computer

Om jouw werkzaamheden (vanuit huis) op een goede manier te kunnen voortzetten en online bereikbaar te zijn, is een goed functionerende computer van groot belang. Je thuiscomputer is vaak minder goed beveiligd dan de computers op het werk, hierom is het belangrijk om je hierover goed te laten adviseren. Daarnaast kan het wenselijk zijn om de algehele staat van uw computerapparatuur eens goed onder de loep te nemen. Wij van De Computerman Twente zijn je hierbij graag van dienst. Meer informatie vind je hier.

Geen computerhulp aan huis

Het is mogelijk om op afspraak apparatuur bij ons langs te brengen op kantoor, computerhulp aan hun verlenen wij sinds begin oktober niet meer. Brengt je je computerapparatuur langs, dan wordt er ten alle tijden 1,5 meter afstand bewaard en is een mondkapje verplicht. Onze bekende (corona-proof) haal- en brengservice is ook nog steeds mogelijk. Dit tegen de standaard voorrijkosten. Neem contact en gerust naar de mogelijkheden.

Reparaties, installaties & onderhoud bij ons op kantoor

Dit is waar onze specialisatie ligt. De meest gehoorde vragen waar wij hulp bij bieden zijn:

– Mijn computer gaat niet meer aan
– Ik heb geen beeld meer
– Mijn computer is niet beveiligd (!)
– Mijn computer start niet meer op
– Mijn computer doet raar
– Mijn computer is traag
– Mijn computer sneller maken
– Mijn computer geeft raar beeld
– Mijn computer maakt een vreemd geluid

Het kan zijn dat jouw vraag hier niet (exact) tussen staat. In alle gevallen kun je altijd vrijblijvend contact opnemen. Dit kan via ons contactformulier op de website maar ook telefonisch. In tijden van grote drukte heeft het contactformulier onze voorkeur. Wij nemen op volgorde van binnenkomst de problemen met je door en bekijken of en hoe wij jou kunnen helpen.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 08.30 uur tot 17.30 uur.

Vakantie

Van 24-12-2020 tot en met 03-01-2021 gesloten.

Contact

Voor vragen en/of opmerkingen kun je De Computerman Twente tijdens kantoortijden telefonisch bereiken op  📞 06 42 93 69 77 (Whatsapp in het weekend regelmatig mogelijk). Ook kun je het contactformulier op onze website invullen, dan nemen wij z.s.m. contact op.

Team De Computerman Twente

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.