Updates

HP zou opnieuw bezig zijn met het pushen van updates naar printers, die het onmogelijk maakt om goedkopere cartridges van andere merken te gebruiken. Vorig jaar deed de fabrikant dat al eens en toen kwam er een tweede update om de belemmering voor cartridges weer te verwijderen.

Beschadigd

Als gebruikers een huismerkcartridge gebruiken, geeft de printer een melding dat de cartridge beschadigd lijkt en dat hij vervangen moet worden. Een Duitse verkoper van huismerkcartridges zegt al meer dan vijftig meldingen te hebben binnengekregen.

123inkt

De klantenservice van 123inkt zegt nog niet overladen te zijn met meldingen. CartridgeCity heeft inmiddels wel een bericht op de site gezet voor klanten die zijn getroffen. Het zou gaan om 34 verschillende modellen, allemaal uit de OfficeJet- en OfficeJet Pro-series van HP. Een jaar geleden gebeurde precies hetzelfde. Een maand later bracht de fabrikant toen een update uit die de functie weer deactiveerde.

via www.tweakers.net

Hulp

Mocht u nou problemen hebben met uw printer, en u komt er zelf niet uit, neem dan contact met mij op via dit formulier: klik.