In verband met het weer oplaaiende Coronavirus hebben wij vanaf 1-10-2020 besloten het computerhulp in huis gedeelte (wederom en tijdelijk) stop te zetten. En wat opvalt is dat er tijdens deze “tweede coronagolf” meer weerstand op dit besluit bestaat dan tijdens de eerste periode begin dit jaar. Wij zijn niemand een verklaring schuldig, maar willen middels deze blog toch graag toelichten waarom wij dit besluit genomen hebben.

Weerstand

Wij hebben deze week zéker 10 klanten aan de telefoon gehad die (ook na een duidelijke uitleg van onze kant) niet begrijpen dat wij voorlopig niet in huis komen voor bijvoorbeeld de installatie van een printer, het inregelen van een draadloos thuisnetwerk of het oplossen van e-mailproblemen. Wat we dan regelmatig horen is: “Hier in huis heerst geen Corona” of “Ik blijf wel op 1,5m afstand”.

Risicogroep

Wat u niet moet vergeten is dat een groot gedeelte van onze klanten behoort tot de risicogroep en wij willen deze mensen zoveel mogelijk beschermen. Gemiddeld gezien zijn wij langer dan een uur bij een klant in huis en achten wij het op dit moment niet veilig genoeg om daarmee door te blijven gaan, ook al hebben wij en u geen klachten die kunnen duiden op een besmetting met het Coronavirus. Het dragen van handschoenen en mondkapjes bij u in huis is voor ons geen optie.

Geen risico lopen

Het schijnt zo te zijn dat mensen drager van het Coronavirus kunnen zijn, zonder dat hij of zij dat merkt. En wij willen als bedrijf niet het risico lopen zelf besmet te raken en daarmee misschien onze klanten ook weer te besmetten, met alle gevolgen van dien. Vanaf 1-10-2020 bieden wij daarom (voorlopig) geen computerhulp in huis meer. Wel is het mogelijk uw apparatuur bij ons langs te brengen en weer op te halen. Onze bekende haal- en brengservice is ook nog steeds mogelijk. Dit tegen de standaard voorrijkosten. Wij hebben op kantoor meer dan voldoende ruimte om minimaal 1,5 meter afstand te bewaren en daarnaast ons werk op een goede manier te kunnen doen. Vraag gerust geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Het belang van een goed werkende computer

Om uw werkzaamheden op een goede manier te kunnen voortzetten en online goed bereikbaar te zijn, is een goed werkende computer van groot belang. Ook de beveiliging en onderhoud van uw apparatuur is iets om in deze tijd eens goed onder de loep te nemen. De Computerman Twente is u hierbij graag van dienst.

Tot slot

Zolang wij onze werkzaamheden, al dan niet in aangepaste vorm, kunnen doen blijven we paraat staan. Uiteraard nemen wij hierbij de grootst mogelijke voorzichtigheid in acht. Mocht u nog vragen hebben over onze dienstverlening, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag!

Contact

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u De Computerman Twente tijdens kantoortijden telefonisch bereiken op 06 42 93 69 77 (Whatsapp in het weekend regelmatig mogelijk). Ook kunt u het het contactformulier op onze website invullen, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Team De Computerman Twente

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn u dankbaar.