Het ziet er naar uit dat we de komende tijd weer te maken krijgen met allerlei maatregelen, restricties en misschien wel meer dan dat. Desalniettemin blijven wij van De Computerman Twente te allen tijde beschikbaar om jou te helpen bij problemen met je computer. Een van de teruggekeerde adviezen is ‘werk zoveel mogelijk thuis, tenzij het niet anders kan‘. Wij als computer reparatiebedrijf zijn gelukkig uitgesloten van een eventuele nieuwe lockdown, onder andere om ‘de thuiswerkenden’ te kunnen blijven voorzien van goed werkende apparatuur.

Het belang van een goedwerkende computer

Om jouw werkzaamheden op de best mogelijke manier te kunnen voortzetten en online bereikbaar te zijn, is een goed functionerende computer van groot belang. Computers die privé worden gebruikt zijn over het algemeen minder goed beveiligd en trager in gebruik dan de computers op het werk, daarom is het belangrijk om je hierover goed te laten adviseren. Het versnellen van je computer door middel van het plaatsen van een SSD is regelmatig een van de mogelijkheden. Daarnaast kan het wenselijk zijn om de algehele staat van je desktop of laptop eens goed onder de loep te nemen. Wij van De Computerman Twente helpen je hier natuurlijk graag bij.

Geen computerhulp aan huis

Het is mogelijk om op afspraak apparatuur bij ons langs te brengen aan de Turbinestraat 59 in Hengelo. Computerhulp aan huis verlenen wij voorlopig nog niet, onze reeds bekende haal- en brengservice is uiteraard ook nog steeds beschikbaar. Dit tegen de standaard voorrijkosten. Neem geheel gratis en vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Reparaties, installaties en onderhoud bij ons op kantoor

Dit is waar onze specialiteit ligt. De meest gehoorde vragen waar wij hulp bij bieden zijn:

Mijn computer doet het niet
Mijn computer is langzaam
Mijn computer heeft schade
Mijn computer is gecrasht
Mijn computer heeft een virus
Mijn computer sneller maken
Mijn computer heeft een programma nodig

Het kan zijn dat jouw vraag hier niet (exact) tussen staat. In alle gevallen kun je altijd geheel gratis en vrijblijvend contact met ons opnemen. Dit kan via het contactformulier onderaan deze pagina, maar ook telefonisch door te bellen naar 📞 074 203 3055. In tijden van grote drukte heeft een ingevuld contactformulier onze voorkeur. Wij nemen op volgorde van binnenkomst de problemen in behandeling en bekijken hoe wij jou zo spoedig mogelijk kunnen helpen.

Een tweedekans computer scoren

In de zomer van 2021 zijn wij ook gestart met onze webshop: Easy Computershop. Een webshop waar je voordelig en snel desktops en laptops kunt aanschaffen. Sommige computerproblemen zijn simpelweg niet meer op te lossen of zijn een reparatie niet waard, gezien de nog verwachte levensduur van het apparaat. Dus wanneer De Computerman Twente niet meer kan helpen, is een refurbished computer van Easy Computershop een goed alternatief, ook voor je portemonnee 😉. Neem snel een kijkje in onze webshop om te bekijken of er iets voor je bij zit. Uiteraard kun je ook (op afspraak) bij ons langskomen in de showroom om de mogelijkheden te bespreken. Van het begin tot het eind regelen wij alles voor jou. Denk hierbij onder andere aan het het installeren van anti-virus software en het overzetten van al je gegevens van de oude naar de refurbished desktop of laptop.

Openingstijden (alleen op afspraak)

Maandag: 8.30 – 17.30
Dinsdag: 8.30 – 17.30
Woensdag: 8.30 – 17.30
Donderdag: 8.30 – 17.30
Vrijdag: 8.30 – 17.30
Zaterdag: 8.30 – 14:30
Zondag: gesloten

Contactgegevens

Voor vragen en/of opmerkingen kun je De Computerman Twente tijdens kantoortijden telefonisch bereiken op  📞 074 203 3055. Ook kun je het contactformulier onderaan deze pagina invullen, dan nemen wij z.s.m. contact met je op.