fbpx

Nieuwe en gereviseerde laptops

 In Nieuws

Voor nieuwe en gereviseerde laptops ben je bij ons aan het juiste adres!

Gereviseerde apparaten zijn door ons uitgebreid gecontroleerd, getest, schoongemaakt, gerepareerd en geüpgraded waar nodig. Zo krijg je een apparaat dat net zo goed werkt als een nieuw apparaat, maar dan voor een acceptabele prijs.

Regelmatig kopen wij laptops op die bijvoorbeeld 2 á 3 jaar gebruikt zijn in het bedrijfsleven. Grote bedrijven vervangen laptops vaak na afloop van de garantieperiode voor een nieuwer model. De laptops worden vervangen, maar zijn ze ook echt ‘op’? Het antwoord is vaak nee. De levensduur van een laptop is normaliter véél langer. Dit maakt het mogelijk voor ons om de laptop van binnen en buiten helemaal na te kijken, te repareren waar nodig en opnieuw aan te bieden aan klanten zoals jij.

Op een gereviseerde laptop wordt een schone installatie van Windows 10 geïnstalleerd. Betaalde pakketten zoals die van Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook) en ons Beheerpakket dat jouw laptop actief beschermt en in de gaten houdt, zijn hier nog niet bij inbegrepen. Voor meer informatie over deze (Beheer)pakketten, kun je contact met ons opnemen of een kijkje nemen op onze beheerpagina.

Voor minder geld een laptop in goede staat!

Contact
Voor vragen en/of opmerkingen kun je De Computerman Twente tijdens kantoortijden telefonisch bereiken op 📞 06 42 93 69 77 (Whatsapp in het weekend regelmatig mogelijk). Ook kun je het contactformulier op onze website invullen, dan nemen wij z.s.m. contact op.

Team De Computerman Twente

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Recent Posts

Leave a Comment

Webcam spionage