fbpx

De ledenservice.

Carintreggeland

Sinds medio 2017 zijn wij van De Computerman Twente verbonden als Voordeelpartner aan de Ledenservice van Carintreggeland. Het uitgebreide aanbod van De Ledenservice maakt het leven van heel veel mensen leuker, makkelijker en veiliger. Jong of oud, iedereen kan zo nu en dan ondersteuning gebruiken.

Van aan-huis diensten, advies om zo slim mogelijk thuis te wonen tot een gezellig dagje uit. Het is allemaal mogelijk. Wil je gebruik maken van het voordeel en ben je nog geen lid? Klik op onderstaande knop om naar de website te gaan. Heeft u liever persoonlijk contact met De Ledenservice? Dat kan via 088 – 367 2373 of via leden@carintreggeland.nl

De ervaring van
Meneer Janssen (74)

"Ze staan altijd voor ons klaar.”

De computer is in deze tijd, zoals meneer Janssen zelf zegt: een heerlijk ding. “Je kan er een spelletje op spelen maar ook videobellen met familie en vrienden.” Meneer Janssen bewerkte altijd video’s op de computer, maar door een update kon hij het programma niet meer gebruiken. 

Meneer Janssen vertelde: “Ik knutsel graag en had wat nodig van de bouwmarkt. Er stond een kleine auto met grote letters ‘De Computerman Twente’. Ik dacht: iemand die in zo’n autootje rijdt én reclame maakt dat hij verstand heeft van computers, heeft vast niet zo’n hoog uurtarief. Ik tikte op het raam en vroeg of hij een kaartje voor mij had en belde hem vervolgens voor een afspraak.”

Meneer Janssen heeft sindsdien al meerdere keren, naar volle tevredenheid, gebruik gemaakt van de diensten van De Computerman Twente.

“Naast de gezelligheid en de tijd voor een kopje koffie, staan ze altijd voor ons klaar.”

Wij van De Computerman Twente zijn Voordeelpartner van De Ledenservice. Het ledenvoordeel dat je krijgt is 10% korting op onze reparatie, installatie en onderhoudsservice en eventueel het beheerpakket de eerste maand gratis.

Voor meer informatie over het beheerpakket kun je terecht op www.computermantwente.nl/veiligheid.

Foto met telefoon en kladblok

Liever geen onverwachte kosten?​

Ons vooronderzoek is áltijd gratis & vrijblijvend!

Foto met telefoon en kladblok
Foto met laptop

Hulp nodig met je computer of laptop?

Wij helpen je graag!

Heb jij een vraag?

Neem contact op!