fbpx

Laptop 

“HELP! IK HEB PROBLEMEN MET MIJN LAPTOP!”

HET BELANG VAN REGELMATIG LAPTOP-ONDERHOUD

Wanneer u uw laptop gebruikt voor welke doeleinden dan ook, blijven er altijd ongewenste bestanden achter. Denk aan cookies, tijdelijke bestanden die voor u niet zichtbaar zijn, en andere ongewenste zaken. Daarom is het voor uw laptop en andere digitale apparaten van belang dat ze regelmatig worden opgeschoond om zo een goed werkend systeem te blijven houden.

Bij een onderhoudsbeurt aan uw computer of digitale apparaat zorgen wij ervoor dat deze weer helemaal up to date is. We zullen de nodige updates uitvoeren of herstellen. Ongebruikte programma’s en toolbars verwijderen we. Uw harde schijf/opslag delen we waar nodig opnieuw op de juiste manier in.

Periodiek onderhoud is, zoals bij de meeste apparaten, van groot belang om een goed functionerend systeem te houden. Ook kunnen wij u desgewenst adviseren over het uitvoeren van back ups van uw belangrijke bestanden, de nodige updates en/of upgrades, etc.

E-MAILPROBLEMEN

Help! Mijn mail doet het niet meer! Ondervindt u problemen met uw inkomende of uitgaande mail? Blijven er mailtjes steken in uw ‘Postvak uit’ of krijgt u helemaal geen mail binnen? Neem dan contact met ons op. Wij komen bij u langs om de problemen op te sporen en te verhelpen. Wij kijken uw e-mailinstellingen na, passen deze waar nodig aan, en zorgen ervoor dat op alle apparaten uw mail weer naar behoren functioneert.

PROGRAMMA PROBLEMEN

Op uw computer, laptop of tablet geïnstalleerde programma’s kunnen ongevraagd problemen geven. Denk aan het vastlopen van uw computer of geïnstalleerde software of het niet naar behoren functioneren van uw programma’s. Ook het oplopen van een virus kan hele vervelende problemen geven. Geen paniek! Wij lossen ze graag voor u op. Stap voor stap lopen we de problemen langs. Verwijderen waar nodig ongewenste bestanden, herstel de juiste instellingen, alles net zo lang tot u tevreden bent.

SYSTEEMBEVEILIGING

Malware is een veel voorkomend probleem en u merkt het vaak pas als het te laat is. Wij kunnen door preventief onderhoud en de juiste software uw systeem maximaal beveiligen. Ontwikkelingen in Cyber-criminaliteit groeien in een snel tempo, waardoor systemen met verouderde software een doelwit kunnen worden. Spyware zijn computerprogramma’s die informatie vergaren over een computergebruiker en dit doorzenden naar een externe partij met het doel om geld te verdienen. De letterlijke betekenis van spyware is ‘spionage software’. Om uw systeem te beveiligen tegen deze ongewenste bezoekers kunnen wij uw systemen hiertegen beveiligen.

SYSTEEM OPSCHONEN

Help! Mijn laptop zit vol virussen en/of malware! Malware is een veel voorkomend probleem en u merkt het vaak pas als het te laat is. Wij kunnen door preventief onderhoud en de juiste software uw systeem maximaal beveiligen. Ontwikkelingen in Cyber-criminaliteit groeien in een snel tempo, waardoor systemen met verouderde software een doelwit kunnen worden. Spyware zijn computerprogramma’s die informatie vergaren over een computergebruiker en dit doorzenden naar een externe partij met het doel om geld te verdienen. De letterlijke betekenis van spyware is ‘spionage software’.

Om uw systeem te beveiligen tegen ongewenste bezoekers kunnen wij uw systemen hiertegen beveiligen. Wij komen graag bij u langs voor advies en om het voor u in orde te maken. Neem contact op via ons contactformulier.

ONDERDELEN VERVANGEN

Hardware is de verzamelnaam van de onderdelen waaruit uw laptop bestaat. De kans dat er hardware in uw laptop kapot gaat is natuurlijk aanwezig. Vooral als uw laptop al een jaar of wat oud is. Daarom adviseren wij u bij een van de volgende gedachten contact met mij op te nemen:

  • Mijn laptop gaat niet meer aan!
  • Ik heb geen beeld meer!
  • Mijn laptop start niet meer op!
  • Mijn laptop doet raar!
  • Mijn laptop is traag
  • Mijn laptop sneller maken
  • Mijn laptop geeft een raar beeld
  • Mijn laptop maakt een vreemd geluid

 

NEEM IN ALLE GEVALLEN CONTACT MET ONS OP!

Het kan zijn dat uw vraag niet in dit stuk beschreven staat. Daarom adviseren wij u in alle gevallen geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen, zodat wij met u kunnen doornemen of wij u kunnen helpen bij uw probleem en kunnen bespreken wat de bijbehorende kosten hiervoor zijn. Wij hebben ook een tarievenpagina waar u alvast het een en ander aan prijzen kunt inzien, maar soms kan dit afwijken van het daadwerkelijke bedrag, omdat elk computerprobleem in feite uniek is. Het kan een simpel op te lossen probleem zijn maar ook een verzameling van factoren en alles daartussenin.