fbpx

Internet

“HELP! IK HEB PROBLEMEN MET MIJN INTERNET!”

HULP BIJ INTERNETPROBLEMEN

Niets is zo vervelend als een wegvallende internetverbinding. Ben je net aan het Netflixen, voor je scriptie bezig of een reis aan het boeken, valt je internetverbinding weg. Kun je weer helemaal opnieuw beginnen. Daarom helpen wij u graag met het sneller en stabielere maken van uw internet in huis. Een greep uit de problemen die we graag voor u oplossen:

HOE INSTALLEER IK MIJN DRAADLOZE ROUTER?

U heeft net een installatiepakket ontvangen van bijvoorbeeld KPN of Ziggo en wilt deze graag aansluiten. Door de vele instructies, kabels ziet u de bomen door het bos niet meer. Dan helpen wij u graag! Wij gaan stap voor stap uw oude situatie weghalen en uw nieuwe spullen voor u installeren. Net zolang tot alles werkt!

WAAROM IS MIJN INTERNET ZO LANGZAAM?

Een langzame internetverbinding…. Uw YouTube filmpje wordt nauwelijks geladen, Netflix opent zich slecht, een simpele internetpagina duurt 2 minuten. Ergernissen ten top! Dit probleem kan echter meerdere oorzaken hebben. Wij gaan kijken waar dit probleem uit voort komt en wat er aan te doen is. Uiteraard gaan wij niet eerder weg dan dat u tevreden bent!

IK HEB GEEN WIFI!

Als uw internetverbinding het tijdelijk niet doet, ligt de oplossing vaak bij de router. Soms is uit- en weer aanzetten voldoende. De Computerman Twente onderzoekt de oorzaak en zorgt desgewenst voor een juiste installatie.

EN NOG VEEL MEER!

Er kunnen nog veel meer problemen ontstaan zijn rondom uw (draadloze)netwerk. Neem in alle gevallen geheel vrijblijvend contact met ons op en wij zullen u helpen.

 

NEEM IN ALLE GEVALLEN CONTACT MET ONS OP!

Het kan zijn dat uw vraag niet in dit stuk beschreven staat. Daarom adviseren wij u in alle gevallen geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen, zodat wij met u kunnen doornemen of wij u kunnen helpen bij uw probleem en kunnen bespreken wat de bijbehorende kosten hiervoor zijn. Wij hebben ook een tarievenpagina waar u alvast het een en ander aan prijzen kunt inzien, maar soms kan dit afwijken van het daadwerkelijke bedrag, omdat elk computerprobleem in feite uniek is. Het kan een simpel op te lossen probleem zijn maar ook een verzameling van factoren en alles daartussenin.