fbpx

E-mail

“HELP! MIJN E-MAIL DOET HET NIET MEER!”

HULP BIJ E-MAILPROBLEMEN

Problemen met de e-mail zijn vaak de vervelendste problemen. Buiten dat, komen ze altijd ongelegen. Net wanneer u op een belangrijk mailtje zit te wachten van de dokter of van een sollicitatie die u heeft lopen, begint ‘ie te piepen. Daarom helpen wij u graag snel van uw e-mailproblemen af. Een aantal voorbeelden van problemen waar u tegenaan kunt lopen zijn:

MIJN MAIL WORDT NIET VERZONDEN

Een van de grootste ergernissen is toch wel, dat wanneer u bijvoorbeeld net uren bezig bent geweest met het opstellen van een mail over een gemaakte reis, deze niet verzonden kan worden. Dit probleem kan meerdere oorzaken hebben en wij gaan graag voor u op zoek naar de oorzaak van het probleem, zodat wij deze snel kunnen oplossen en u weer met een gerust hart kunt mailen.

IK KAN GEEN MAIL MEER ONTVANGEN

“Ik krijg al dagen geen mail meer binnen”. Dat kan! Dit is uiteraard ook erg vervelend. Bijvoorbeeld als u net zit te wachten op een bericht van uw dokter of iets dergelijks. Dit probleem kan meerdere oorzaken hebben en wij gaan graag voor u op zoek naar de oorzaak van dit probleem, zodat we deze snel kunnen oplossen en u weer met een gerust hart mail kunt ontvangen.

HOE VERSTUUR IK EEN BIJLAGE?

Niet altijd even gemakkelijk. Dit verschilt ook enorm per programma dat u gebruikt. Wij helpen u graag met het versturen van die ene foto, of dat ene belangrijke document en leggen het u uit, zodat u het de volgende keer zelf kunt doen.

HOE OPEN IK EEN BIJLAGE?

Tegenwoordig worden veel mails verstuurd met een bijlage. Dit kan een jaarnota van uw bank zijn of een foto van uw vakantievriend. Wij helpen u graag bij het openen en opslaan van deze bijlagen, daarna leggen wij het u uit, zodat u het de volgende keer zelf kunt.

HOE STEL IK MIJN MAIL VEILIG?

“Ik heb nog mail van 2003 in mijn postvak staan” is een van de opmerkingen die we geregeld tegenkomen. Het kan daarom wel fijn zijn om deze mail veilig te stellen. Bijvoorbeeld op een externe harde schijf, zodat wanneer er iets met uw computer gebeurt, u niet gelijk van al uw mails (soms wel 10.000) af bent.

 

NEEM IN ALLE GEVALLEN CONTACT MET ONS OP!

Het kan zijn dat uw vraag niet in dit stuk beschreven staat. Daarom adviseren wij u in alle gevallen geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen, zodat wij met u kunnen doornemen of wij u kunnen helpen bij uw probleem en kunnen bespreken wat de bijbehorende kosten hiervoor zijn. Wij hebben ook een tarievenpagina waar u alvast het een en ander aan prijzen kunt inzien, maar soms kan dit afwijken van het daadwerkelijke bedrag, omdat elk computerprobleem in feite uniek is. Het kan een simpel op te lossen probleem zijn maar ook een verzameling van factoren en alles daartussenin.