fbpx

Datarecovery / gegevensherstel 

“HELP! IK BEN MIJN BESTANDEN EN GEGEVENS KWIJT!”

HULP BIJ DATAVERLIES

Dataverlies kan een enorm probleem zijn. Vooral als het data betreft die dierbaar voor u is. Denk hierbij aan foto’s van overledenen, foto’s van die ene reis naar een ver oord of van een bruiloft. Regelmatig krijgen wij de vraag of deze data terug te halen is. In het grootste deel van de gevallen kan dit wel, maar niet altijd.

Het meest voorkomende probleem met verloren data is toch wel dat een harde schijf, ook wel opslagschijf, crasht. U kunt uw computer niet meer opstarten en daar staan tóch wel een heleboel foto’s en/of documenten op. Wij willen graag voor u kijken wat er te redden is.

IK HEB MIJN LAPTOP LATEN VALLEN

En als gevolg hiervan kunt u uw computer niet meer opstarten en dus niet meer bij uw data. In sommige gevallen is uw data nog prima te redden, in andere gevallen zal dit met datarecovery tot stand moeten komen. Neem in alle gevallen geheel vrijblijvend contact met ons op.

MIJN EXTERNE OPSLAGSCHIJF WORDT NIET MEER HERKEND

U heeft jarenlang uw data netjes opgeslagen op een externe bron, zoals bijvoorbeeld een externe harde schijf, en van het ene op het andere moment kunt u de schijf niet meer benaderen. Ook hier zijn genoeg oplossingen voor. Neem in alle gevallen geheel vrijblijvend contact met ons op.

IK HEB PER ONGELUK BELANGRIJKE DATA GEWIST

Dit kan natuurlijk snel gebeuren. Er is nog niet veel aan de hand als u deze bestanden nog niet definitief heeft gewist, maar het wordt wel vervelend als u de bestanden ook uit uw prullenbak heeft weggegooid. Geen paniek! In het grootste deel van de gevallen zijn deze bestanden door De Computerman Twente prima terug te halen. Neem in alle gevallen geheel vrijblijvend contact met ons op.

MIJN HARDE SCHIJF MAAKT EEN PIEPEND EN/OF KRAKEND GELUID, MAAR WERKT NOG WEL

Neem dan DIRECT contact met De Computerman Twente op! Het lijkt er misschien op dat er nog niks aan de hand is, maar deze symptomen waarschuwen u alvast voor een defect gaande harde schijf. De geluiden zullen waarschijnlijk alleen maar erger worden en eindigen in een crash. Vaak is de computer dan al wel héél langzaam of wordt ie héél warm. Neem in alle gevallen geheel vrijblijvend contact met ons op.

UITZONDERINGEN

In sommige gevallen, zoals een extreem kapotte harde schijf, bijvoorbeeld door val, brand of aanraking met een bijzondere vloeistof, kan het zijn dat uw gegevens niet door ons zijn terug te halen. Wel heb ik dan een aantal zéér sterke bedrijven in mijn netwerk die u vast en zeker verder kunnen helpen.

 

NEEM IN ALLE GEVALLEN CONTACT MET ONS OP!

Het kan zijn dat uw vraag niet in dit stuk beschreven staat. Daarom adviseren wij u in alle gevallen geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen, zodat wij met u kunnen doornemen of wij u kunnen helpen bij uw probleem en kunnen bespreken wat de bijbehorende kosten hiervoor zijn. Wij hebben ook een tarievenpagina waar u alvast het een en ander aan prijzen kunt inzien, maar soms kan dit afwijken van het daadwerkelijke bedrag, omdat elk computerprobleem in feite uniek is. Het kan een simpel op te lossen probleem zijn maar ook een verzameling van factoren en alles daartussenin.