Op zoek naar een ultieme game-ervaring met jouw droom-Game PC? De Computerman Twente biedt de oplossing! Wij zijn jouw partner in het bouwen van op maat gemaakte Game PC’s. Of je nu een beginner of een professional bent, wij zorgen ervoor dat je de beste prestaties krijgt.

GAME PC op maat, afgesteld op jouw wensen

Onze werkwijze is geheel vrijblijvend. Wij willen namelijk eerst jouw wensen weten en op basis daarvan de juiste onderdelen selecteren om een prijsopgave te maken. Wanneer je akkoord gaat met onze offerte, gaan wij direct aan de slag en is ons streven om jouw Game PC binnen 3 werkdagen gereed te hebben. We bieden ook aanvullende diensten zoals beveiliging van je computer en de aanschaf van softwarepakketten zoals bijvoorbeeld Microsoft Office. Bij De Computerman Twente kun je veilig, eenvoudig en achteraf betalen met de PIN.

Waarom De Computerman Twente?

Waarom kiezen voor De Computerman Twente? Ons bedrijf bestaat uit vijf deskundigen die dagelijks bezig zijn met de nieuwste ICT-ontwikkelingen. We staan bekend om onze persoonlijke benadering en zijn dagelijks bezig met uiteenlopende reparaties, installaties en specialistisch adviezen. Bij ons ben je aan het juiste adres voor jouw Game PC.

Refurbished? Ook geen probleem!

Wil je liever niet alles nieuw aanschaffen? Geen probleem! We kijken graag naar de mogelijkheid om gebruikte onderdelen te integreren in jouw Game PC. Op deze manier bieden we de mogelijkheid om binnen elk budget te werken en de kosten laag te houden. Regelmatig bouwen wij ook GAME PC’s vooraf die wij te koop aanbieden op Marktplaats of Facebook. Houd onze pagina’s goed in de gaten voor de laatste aanbiedingen.

Contactinformatie

Door ruime ervaring in ons vak staan wij bekend om onze snelle, persoonlijke en daadkrachtige service, speciaal gericht op particulieren. Dus woon je in de regio Twente en wil jij je computer vakkundig gerepareerd of gebouwd hebben? Dan ben je bij De Computerman Twente in Hengelo aan het juiste adres. Naast het bouwen van Game PC’s op maat, lossen wij alle soorten computerproblemen voor je op. Voor vragen, opmerkingen of het maken van een afspraak voor computerhulp, kun je ons tijdens kantoortijden telefonisch bereiken op 074 203 3055. Ook kun je het contactformulier onderaan deze pagina invullen, dan nemen wij z.s.m. contact met je op.